• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.05.2004., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88668

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

18.05.2004., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Valmieras pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Valmieras rajona Valmieras pagasta padome paziņo par Valmieras pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (padomes lēmums no 29.04.2004.) ar mērķi
noteikt pagasta teritorijas izmantošanas iespējas un nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem. Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz š.g. 21.jūnijam Valmieras pagasta padomē darba dienās no 8 līdz 16 vai nosūtīt pa pastu (adrese: Vanagu iela 4, Valmieras pagasts, Valmieras rajons, LV-4219). Vēloties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumu iesniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskajai personai -
uzņēmuma nosaukums), dzīvesvieta (juridiskajai personai - juridiskā adrese), un iesniegums jāparaksta. Par teritorijas plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona ir Jānis Leitis. Apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās un trešdienās no 9 līdz 11 un 15 līdz 17. Turpmākie plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumi tiks izziņoti laikrakstā “Liesma”.

Paziņojums par Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanu

Ar Kuldīgas pilsētas domes 2004.gada 29.aprīļa lēmumu (prot.nr.8.p.53.) uzsākta Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu - 3 izstrādāšana ar mērķi mainīt Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojumā (spēkā no 29.11.2002.) noteikto atļauto izmantošanu atsevišķiem zemesgabaliem:
1) daļai no Ēdoles ielas 59, Kurmāles ielā 1, daļai no Kurmāles ielas 2, daļai no Aizputes ielas 1, Parka ielā 2, daļai no Pilsētas laukuma 3, daļai no 1905.gada ielas 10, zaļai zonai Smilšu ielā ar kad.nr.6201-009-0128, daļai no Mucenieku ielas 6, Mucenieku ielā 4, daļai no Raiņa ielas 21, daļai no Sporta skolas skvēra, daļai no Vimbas ielas 22, Jelgavas ielā 23, Jelgavas ielā 38B, Stacijas ielā 9 un daļai no Stacijas ielas 3 - lauksaimniecības, dabas un apstādījumu teritorijas uz apbūves teritorijām, lai radītu labvēlīgus apstākļus uzņēmējdarbības attīstībai un investīciju piesaistei Kuldīgas pilsētā;
2) Ugunskapiem - sabiedrisko un darījumu iestāžu teritoriju uz apstādījumu teritoriju.
Plānojuma grozījumu izstrādes vadītāja - Kuldīgas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļas vadītāja I.Butāne, tālr.3350079, apmeklētājus pieņem pirmdienās no plkst. 15 -18 un ceturtdienās no 9 -12.
Visas ieinteresētās personas lūdzam rakstiski iesniegt savus priekšlikumus teritorijas plānojuma grozījumu 1.sabiedriskās apspriešanas laikā no 2004.gada 25.maija līdz 2004.gada 22.jūnijam Kuldīgas pilsētas domes Informācijas centrā darba laikā ar norādi - “Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi-3”. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, tad fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds un dzīvesvietas adrese; juridiskām personām - nosaukums un juridiskā adrese.
Par pārējiem plānojuma grozījumu izstrādāšanas laikā rīkotiem sabiedriskās apspriešanas pasākumiem informēsim laikrakstā “Kurzemnieks”.

Paziņojums par Rudzātu pagasta padomes teritorijas plānojuma
izstrādes uzsākšanu

Rudzātu pagasta padome paziņo par Rudzātu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (padomes lēmums nr.5, 19.04.2004.) ar mērķi noteikt pagasta teritorijas izmantošanas nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem. Atbildīgā persona par plānojuma izstrādi ir teritoritoriālās reformas un attīstības plānošanas speciāliste Biruta Skrauča. Interesentus lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz šā gada 01.07.2004. Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumu norises vieta un laiks tiks paziņoti laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “Novadnieks”.

Paziņojums par Lazdonas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Madonas rajona Lazdonas pagasta padome paziņo, ka ar padomes sēdes 30.04.2004. lēmumu nr.4, 1.§ uzsākta Lazdonas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšana un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanu atbildīgo personu tiek nozīmēta Lazdonas pagasta būvvaldes vadītāja arhitekte Ināra Ketlere. Lazdonas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir pagasta teritorijas ilgtspējīgas, līdzsvarotas un daudzpusīgas attīstības sistēmas izveidošana, paredzot teritorijas racionālu izmantošanu un nosakot būvniecības kārtību turpmākajos 12 gados.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus priekšlikumus rakstiski uzaicināti iesniegt, adresējot Lazdonas pagasta padomei Meža ielā 2, Lazdonā, Lazdonas pagasts, Madonas raj., LV-4824, ar norādi “Priekšlikumi Madonas rajona Lazdonas pagasts teritorijas plānojumam un attīstības programmai”.
Apmeklētājus pieņems, sabiedrisko viedokli uzklausīs un informāciju sniegs Ināra Ketlere ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12 Lazdonas pagasta padomes telpās Meža ielā 2, Lazdonā, Lazdonas pagastā, Madonas rajonā. Kontakttālrunis 4832340, fakss 4832340.

Paziņojums par Liepājas pilsētas pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu projekta izstrādi

Ņemot vērā LR Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra noteikumus nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi”, Liepājas pilsētas dome 2004.gada 15.aprīlī pieņēmusi lēmumu nr.155 uzsākt Liepājas pilsētas pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu projekta izstrādi šādās ielās un tām piegulošajās teritorijās: Zirņu ielā, Jaunajā ielā (no Zirņu ielas līdz Ganību ielai), Ganību ielā (no Jaunās ielas līdz jaunajam tiltam), Jaunajā Ostmalā, Zemnieku ielā (līdz Parka ielai), Parka ielā, Tērauda ielā, Drāšu ielā, Namdaru ielā, Liepājā.
Detālā plānojuma izstrādāšanas mērķis:
- izstrādāt priekšlikumus maģistrālo ielu tīkla attīstībai;
- uzlabot transporta infrastruktūras nodrošinājumu pilsētā;
- sekmēt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties detālā plānojuma izstrādāšanas procesā.
Ar domes lēmumu par projekta atbildīgo amatpersonu apstiprināts Liepājas pilsētas galvenais arhitekts Uģis KAUGURS.
Jūsu viedokļus un priekšlikumus saistībā ar minēto detālo plānojumu gaidām no šī gada 11.maija līdz 15.jūnijam katru darba dienu no plkst.8.30 līdz 17.
Informatīvais materiāls pieejams Liepājas pilsētas Būvvalde Rožu ielā 6, Liepājā.
Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu; juridiskās personas – nosaukumu, reģistrācijas numuru un juridisko adresi.
Liepājas pilsētas Būvvalde,
Rožu iela 6, Liepāja, LV-3401
Vai pa faksimilu 3423391, vai elektronisko pastu: gita@dome.liepaja.lv
Pēc projekta iztrādes tā materiāli tiks izvietoti domes ēkā publiskai apskatei un apspriešanai. Apspriešanas laiks papildus tiks izziņots laikrakstā “Kurzemes Vārds” un “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādi zemes īpašumam “Lāči”

Saskaņā ar Sējas pagasta būvvaldes 2003.gada 22.decembra darba uzdevumu sākta detālplānojuma izstrāde zemes īpašumā “LĀČI” (kadastra nr. 8092 007 0486, platība - 2,95 ha).
Projektējamās teritorijas daļā Š 0,08 ha noteikts nekustamā īpašuma lietošanas veids - mazstāvu dzīvojamo ēku apbūve - viena saimniecība.
Priekšlikumus par detālplānojuma izstrādi var izteikt Sējas pagasta būvvaldēRīgas rajona Sējas pagasta “Jēņos” pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9 - 18 divu nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas.
Ja priekšlikuma izteicējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikums jāsūta Sējas pagasta būvvaldei Rīgas rajonā, Sējas pagastā, “Jēņos”, s/n “Murjāņi” LV 2142, norādot:
• fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi.
• juridiskām personām - uzņēmuma nosaukumu, reģistrācijas nr., juridisko adresi.
Paziņojumu par detālplānojuma tālāku izstrādi publicēs Rīgas rajona laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!