• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzdodot izveidot darba grupu cenu kāpuma ierobežošanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.05.2004., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88705

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties darba vizītē Lietuvas Republikā

Vēl šajā numurā

18.05.2004., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzdodot izveidot darba grupu cenu kāpuma ierobežošanai

Lai sagatavotu informatīvu ziņojumu par patēriņa cenu pieaugumu un izmaiņām, kas saistītas ar Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā, kā arī par pasākumiem, kas veicami, lai ierobežotu cenu kāpumu, Ministru prezidents Indulis Emsis uzdevis izveidot darba grupu šādā sastāvā:
darba grupas vadītāja Ilze Stobova – Ministru prezidenta padomniece, Helmuts Ancāns – Latvijas Bankas valdes priekšsēdētāja vietnieks, Egils Baldzēns – Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāja vietnieks, Aigars Graudiņš – Latvijas Komercbanku asociācijas viceprezidents, Sandra Grišāne – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Investīciju un tirdzniecības veicināšanas departamenta uzņēmējdarbības vides un informācijas nodaļas projektu vadītāja, Jānis Miķelsons – Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas Ekonomiskās analīzes departamenta direktors, Jevgēņijs Kalējs – Latvijas Darba devēju konfederācijas valdes loceklis, Ilmārs Šņucins – Finanšu ministrijas Tautsaimniecības analīzes un fiskālās politikas departamenta Makroekonomikas nodaļas vadītājs, Ludmila Vojevoda – Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Regulējošo prasību un statistikas departamenta direktore, Aija Žīgure – Centrālās statistikas pārvaldes priekšniece, Gints Zeltiņš – Ministru prezidenta padomnieks finanšu jautājumos, Andris Liepiņš – Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks.
Darba grupai uzdots sagatavot un tās vadītājam līdz šā gada 14.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā informatīvu ziņojumu par patēriņa cenu pieaugumu un izmaiņām.
Paredzēts, ka darba grupas pirmā sēde notiks šā gada 19.maijā un tās dalībnieki apspriedīs Ekonomikas ministrijas (EM) izveidotās darba grupas veikto analīzi par iespējamās inflācijas un cenu kāpuma tempu ierobežošanas pasākumiem.
Ministru prezidents atzinīgi novērtēja EM darba grupas paveikto: “Tas ir pamats, lai turpinātu darbu nākamo priekšlikumu izstrādāšanā. EM darba grupa piedāvājusi konkrētus rīcības pasākumus, vienlaikus domājot ilgtermiņā par sabiedrības informēšanu.”

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!