• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zaļo un Zemnieku savienība 9.saraksts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2004., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88784

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdiena, 21.05.2004.

Laidiena Nr. 81, OP 2004/81

Vēl šajā numurā

20.05.2004., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zaļo un Zemnieku savienība

9.saraksts

Eiropas Parlamenta vēlēšanām
2004. gada 12. jūnijā

Deputātu kandidātu saraksts

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Dzimšanas gads

Pilsonība

Dzīvesvieta

Izglītība

Darbavieta

1.

Baiba Rivža

1949

Latvijas

Jelgava

augstākā

Latvijas Lauksaimniecības universitāte,
Latvijas Augstākās izglītības padome

2.

Andris Bērziņš

1955

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

3.

Raimonds Vējonis

1966

Latvijas

Ogres rajons

augstākā

Latvijas Republikas Ministru kabinets

4.

Māris Slokenbergs

1935

Latvijas

Rīga

augstākā

Eiropas kustība Latvijā

5.

Viesturs Silenieks

1977

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Ministru kabinets, Ministru prezidenta birojs

6.

Elmārs Švēde

1957

Latvijas

Valmieras rajons

augstākā

Latvijas Republikas Zemkopības ministrija

7.

Rūta Bendere

1951

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Zinātņu akadēmijas Fizikālās enerģētikas institūts,
Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultāte

8.

Juris Miķelsons

1936

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Universitāte, Rīgas pilsētas dome

9.

Andrejs Brūvelis

1957

Latvijas

Jūrmala

augstākā

Valsts akciju sabiedrība “Latvijas valsts meži”

10.

Ilze Stobova

1976

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Ministru kabinets, Ministru prezidenta birojs

11.

Gints Zeltiņš

1964

Latvijas

Rīga

augstākā

Rīgas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulators

12.

Andis Kāposts

1960

Latvijas

Cēsu rajons

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

13.

Māris Binders

1971

Latvijas

Liepāja

augstākā

Akciju sabiedrība “Baltic Holding Company”

14.

Marija Zeltiņa

1956

Latvijas

Rēzekne

augstākā

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Konsultāciju sabiedrība “Gratia”

15.

Valdis Felsbergs

1966

Latvijas

Rīga

augstākā

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EIROKONSULTANTS”

16.

Ivars Bārdiņš

1951

Latvijas

Rīga

augstākā

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “GLITSA”

17.

Roberts Dilba

1949

Latvijas

Rīga

augstākā

Valsts akciju sabiedrības “Latvenergo” padome,
Valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” padome

18.

Leopolds Ozoliņš

1937

Latvijas

Jūrmala

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

Priekšvēlēšanu programma

Eiroparlamentārieši no “Zaļo un Zemnieku Savienības” īstenos sadarbību starp Latvijas Republikas Saeimu, ministrijām, pašvaldībām un Eiropas Parlamentu, lai celtu Latvijas iedzīvotāju labklājību.

Eiropas Parlamenta deputātu kandidātu pamatnostādnes:

1. Stingri iestāsimies par Latvijas nacionālo interešu ievērošanu Eiropas Parlamentā (EP), lai visiem būtu nodrošināta:

— izglītība;
— darbs;
— tīra vide;
— medicīnas un sabiedrisko pakalpojumu pieejamība;
— aprūpe vecumdienās.
2. Īpaši iestāsimies par mūsu bērnu drošību un vispusīgu attīstību.
3. Aktīvi ietekmēsim tādu EP lēmumu pieņemšanu, kas atbilst Latvijas prioritātēm valsts labklājībā un ekonomikā.
4. Sekmēsim Eiropas Savienības (ES) fondu izmantošanu valsts tautsaimniecībā un lauku attīstībā, lai panāktu straujāku ekonomikas izaugsmi Latvijā, kā arī Latvijas lauksaimnieku saņemto ES subsīdiju izlīdzināšanos ar citu ES valstu lauksaimnieku subsīdijām.
5. Veicināsim Latvijas preču eksportu. Palīdzēsim apzināt ES tirgus nišas, paverot jaunas iespējas Latvijas uzņēmējiem, laukos attīstot netradicionālo produktu ražošanu un pakalpojumus, bioloģisko lauksaimniecību un ekotūrismu, izmantojot Latvijas tīrās vides priekšrocības. Saglabāsim Latvijas medību tradīcijas.
6. Gādāsim par ES fondu līdzekļu piesaisti Latvijas vides infrastruktūras projektiem. Uzturēsim EP izpratni par Latviju kā valsti, kurā nedrīkst īstenot ekoloģiski apšaubāmus rūpnieciskus projektus.
7. Panāksim, ka tiek pieņemtas elastīgas ES direktīvas, kas garantētu iespējami lielāku rīcības patstāvību to pielietošanā jaunajās dalībvalstīs un neradītu mākslīgus ierobežojumus uzņēmējdarbības attīstībai Latvijā.
8. Veicināsim drošas un videi draudzīgas transporta sistēmas izveidi, kas palīdzētu uzturēt ērtu satiksmi starp Latviju un pārējām ES dalībvalstīm.
9. Starptautisko attiecību jomā īpašu uzmanību veltīsim sadarbībai ar Ziemeļeiropas valstīm, rūpējoties par Baltijas jūras reģiona ekoloģiju, ekonomisko un sociālo procesu attīstību.
10. Sekmēsim Latvijas drošības struktūru sadarbību ar ES iekšlietu struktūrām organizētās noziedzības, narkotiku tranzīta, cilvēku tirdzniecības un starptautiskā terorisma apkarošanā.
11. Regulāri atbilstoši Latvijas sabiedrības interesēm informēsim par EP notiekošajiem procesiem, sniedzot pārskatu par mūsu valstij svarīgiem jautājumiem.
12. Aktīvi veicināsim ES likumu veidošanu, kas cilvēkiem dod iespēju iesaistīties sabiedrības attīstības procesos neatkarīgi no dzimuma, vecuma, fiziskiem ierobežojumiem vai etniskās izcelsmes.

Ziņas par deputātu kandidātiem

(Pēc kandidāta parakstītās informācijas)

1. Baiba Rivža

Dzimusi 1949. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jelgava. Darbavieta: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Latvijas Augstākās izglītības padome. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1973), lauksaimniecības ekonomikas organizācija.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Lauksaimniecības universitāte, profesore; Latvijas Zinātņu akadēmija, akadēmiķe; Latvijas Augstākās izglītības padome, priekšsēdētāja; Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija, prezidente; Latvijas Zinātnes padome, locekle; Eiropas komisija pārtikas drošības un kvalitātes zinātniskajos jautājumos, padomniece; Eiropas Padomes Augstākās izglītības un zinātnes komisija, locekle; Starptautiskās sieviešu organizācijas ZONTA Jelgavas klubs, eksprezidente.
Ģimenes stāvoklis: precējusies, divas meitas. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valodā - lasu, runāju, rakstu.

2. Andris Bērziņš

Dzimis 1955. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Valsts universitāte (1979), filologs, pasniedzējs, tulks; Rīgas Anrī Barbisa 11. vidusskola (1974), specializācija franču valodā.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, 8. Saeimas deputāts; Latvijas Bērnu fonds, prezidents; Eiropas Padomes Parlamentārā asambleja, Latvijas delegācijas vadītājs; Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisija, priekšsēdētāja biedrs; Saeimas Sociālo darba lietu komisija, loceklis; Saeimas Sabiedrības integrācijas apakškomisija, priekšsēdētājs; Saeimas Veselības aizsardzības apakškomisija, sekretārs.

Ģimenes stāvoklis: precējies, ir meita. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, franču valoda - teicami, angļu valoda - labi.

3. Raimonds Vējonis

Dzimis 1966. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Ogres rajons. Darbavieta: Latvijas Republikas Ministru kabinets. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte (1995), bioloģijas maģistrs; Tamperes Tehnoloģiskā universitāte (Somija) (1994), ūdens un vides vadība; Tallinas Tehniskā universitāte (Igaunija) (1994), ūdens un vides vadība; Latvijas Valsts universitāte, Bioloģijas fakultāte (1989), bioloģija.

Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.
Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Ministru kabinets; Latvijas Republikas Vides ministrija, vides ministrs; Latvijas Zaļā partija, līdzpriekšsēdētājs.
Ģimenes stāvoklis: precējies, 2 dēli. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - labi.

4. Māris Slokenbergs

Dzimis 1935. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Eiropas kustība Latvijā. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Upsalas universitāte

(1963), teoloģija; Oksfordas universitāte (1957), teoloģija.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Eiropas kustība Latvijā; Eiropas kustība Latvijā, viceprezidents; Centriskās partijas Latvijas Zemnieku savienības Ārlietu komisija, priekšsēdētājs; Rīgas Hanzas Rotari klubs, prezidents; Anglijas Daugavas Vanagu fonds, prezidents; Rīgas Ekonomikas augstskola, bijušais prorektors.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu, angļu, zviedru valodu pārvaldu pilnīgi.

5. Viesturs Silenieks

Dzimis 1977. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Ministru kabinets, Ministru prezidenta birojs. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte (2002), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē; Rīgas 2. vidusskola (1995).
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Zaļā partija, līdzpriekšsēdētājs; Latvijas Republikas Saeima, Saeimas priekšsēdētājas politiskais padomnieks; Latvijas Republikas Saeima, Zaļo un Zemnieku savienība, konsultants; Zaļo un Zemnieku savienība, valdes loceklis; Latvijas Republikas Ministru kabinets, Ministru prezidenta palīgs, Ministru prezidenta biroja vadītājs.
Ģimenes stāvoklis: neprecējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valodā sarunājos un rakstu, vācu valodā sarunājos.

6. Elmārs Švēde

Dzimis 1957. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Valmieras rajons. Darbavieta: Latvijas Republikas Zemkopības ministrija. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Valsts universitāte, Fizikas un matemātikas fakultāte (1980), pielietojamā matemātika.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Zemkopības ministrija, ministra padomnieks; Latvijas Mednieku asociācija, prezidents; Akciju sabiedrība “Valsts nekustamo īpašumu aģentūra”, padomes loceklis; Akciju sabiedrība “Latvijas Dzelzceļš”, padomes loceklis; Valmieras pilsētas dome, deputāts; Zemnieku saimniecība “Zēmeles” Valmieras rajona Bērzaines pagastā, īpašnieks.
Ģimenes stāvoklis: precējies, 3 bērni. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu - labi.

7. Rūta Bendere

Dzimusi 1951. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Zinātņu akadēmijas Fizikālās enerģētikas institūts, Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultāte. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Zinātņu akadēmijas Fizikālās enerģētikas institūta aspirantūra (1985), pusvadītāju fizika; Latvijas Valsts universitāte, Fizikas un matemātikas fakultāte (1974), fizika; Rīgas 1. vidusskola (1969).
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Zaļā partija, domes locekle; Latvijas Atkritumu saimniecības asociācija, valdes priekšsēdētāja; Latvijas Zinātņu akadēmijas Fizikālās enerģētikas institūts, vadošais pētnieks; Latvijas Universitāte, Ekonomikas fakultātes Vides pārvaldes studiju institūts, docente.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Vīrs Juris Benders, Latvijas Universitātes docents, dēls Emīls Benders, meita Elīna Liepiņa. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: Latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - ļoti labi, vācu valoda - apmierinoši.

8. Juris Miķelsons

Dzimis 1936. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Universitāte, Rīgas pilsētas dome. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Valsts universitāte (1959), fiziķis.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Vispasaules pilsētu mēru tīkls (Global Cities Dialoque), Rīgas pilsētas domes pr-ja palīgs, atbildīgs par Informācijas sabiedrības izveidi Austrumeiropā; Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība, valdes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienība, informātikas un sakaru grupas vadītājs; Dažādās Informāciju tehnoloģiju padomēs, loceklis; Valsts Informācijas tīkla aģentūra, padomes loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies, 4 bērni. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - labi.

9. Andrejs Brūvelis

Dzimis 1957. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jūrmala. Darbavieta: Valsts akciju sabiedrība “Latvijas valsts meži”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1984), mežsaimniecības inženieris.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Valsts akciju sabiedrība “Latvijas valsts meži”, valdes loceklis; Latvijas Zaļā partija, domes loceklis; Latvijas Smiltsērkšķu audzētāju asociācija, valdes priešsēdētājs.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - pārvaldu pilnībā, zviedru valodu zinu sarunvalodas līmenī.

10. Ilze Stobova

Dzimusi 1976. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Ministru kabinets, Ministru prezidenta birojs. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte (2001), sociālo zinātņu maģistrs; Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība” (1999), sociālais darbinieks - sociālais pedagogs; Latvijas Sarkanā Krusta māsu skola (1995), medicīnas māsa.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Ministru kabinets, Ministru prezidenta birojs, Ministru prezidenta padomniece; Ilgtspējīgas attīstības padome, priekšsēdētāja vietniece; Banku augstskola, lektore.
Ģimenes stāvoklis: neprecējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - labi.

11. Gints Zeltiņš

Dzimis 1964. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Rīgas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulators. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Valsts universitāte, Ekonomikas fakultāte (1988), grāmatvedības uzskaites un saimnieciskās darbības analīze; Rīgas 2. vidusskola (1982).
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Rīgas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulators; Bezpeļņas organizācija - sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Vides projekti”, valdes loceklis; Rīgas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulators, padomes loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies, trīs bērni. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - labi, vācu valodā - pamatzināšanas.

12. Andis Kāposts

Dzimis 1960. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Cēsu rajons. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1990), agronoms; Smiltenes sovhoztehnikums (1979), agronoms.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, 8. Saeimas deputāts; Saeimas Eiropas lietu komisija, sekretārs; Saeimas Juridiskā komisija, loceklis; Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija, loceklis; Zemnieku saimniecība “Kundziņi” Cēsu rajona Vaives pagasts, īpašnieks; Eiropas Parlaments, novērotājs; Saeimas Zemes komisija, loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies, dēls Jānis. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valodu zinu sarunlīmenī.

13. Māris Binders

Dzimis 1971. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Liepāja. Darbavieta: Akciju sabiedrība “Baltic Holding Company”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Kultūras akadēmija (2003), maģistratūras programma “Mediju un kultūras menedžments”, humanitāro zinātņu maģistrs mākslās; Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (1997), bakalaurs kordiriģēšanā.

Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.
Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Akciju sabiedrība “Baltic Holding Company”.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, vācu valodu zinu labā sarunvalodas līmenī, angļu valodu - vidējā sarunvalodas līmenī.

14. Marija Zeltiņa

Dzimusi 1956. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rēzekne. Darbavieta: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Konsultāciju sabiedrība “Gratia”. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Liepājas Pedagoģiskais institūts (1988), pamatskolas skolotāja.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Nevalstiskā organizācija “Patērētāju interešu aizsardzības klubs “Rēzekne””, vadītāja; Nevalstiskā organizācija “Brīvprātīgo NVO atbalsta centrs “Meridiāns Plus””, valdes locekle; Nevalstiskā organizācija “Latvijas Dzimumu līdztiesības asociācija”, valdes locekle; Nevalstiskā organizācija “Latvijas Patērētāju interešu aizstāvības asociācija”, valdes locekle.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - ļoti labi.

15. Valdis Felsbergs

Dzimis 1966. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EIROKONSULTANTS”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte (2002), vides zinātņu maģistrs; Latvijas Valsts universitāte, Bioloģijas fakultāte (1989), biologs, bioloģijas un ķīmijas pasniedzējs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EIROKONSULTANTS”.

16. Ivars Bārdiņš

Dzimis 1951. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “GLITSA”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): “Ostra” pieaugušo ekonomiskā ģimnāzija Gēteborgā, ekonomika, mārketings (1987), hoteļu - tūrisma mārketings; Latvijas Valsts universitāte, Ekonomikas fakultāte (1979), ekonomists; Rīgas N. Draudziņas 7. vidusskola (1969).
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “GLITSA”, konsultants; Valsts akciju sabiedrība “Centra reģionālie ceļi”, padomes loceklis; Starpvalstu sadarbības komisija ekonomikas un tirdzniecības attīstībā starp Latviju un Ukrainu, komisijas loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, zviedru, angļu valoda - laba.

17. Roberts Dilba

Dzimis 1949. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Valsts akciju sabiedrības “Latvenergo” padome, Valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” padome. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1976), agronoms.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Valsts akciju sabiedrības “Latvenergo” padome, Valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” padome.

18. Leopolds Ozoliņš

Dzimis 1937. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jūrmala. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Rīgas Medicīnas institūts (1960), ārsts ķirurgs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, 8. Saeimas deputāts; Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Leopolds”, zinātniskais konsultants.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā,angļu - sarunvalodas līmenī.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!