• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jaunais laiks 12.saraksts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2004., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88787

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konservatīvā Partija
3.saraksts

Vēl šajā numurā

20.05.2004., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jaunais laiks

12.saraksts

Eiropas Parlamenta vēlēšanām
2004. gada 12. jūnijā

Deputātu kandidātu saraksts

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Dzimšanas gads

Pilsonība

Dzīvesvieta

Izglītība

Darbavieta

1.

Valdis Dombrovskis

1971

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

2.

Liene Liepiņa

1957

Latvijas

Cēsu rajons

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

3.

Aldis Kušķis

1965

Latvijas

Rīga

vidējā

Partija “Jaunais laiks”

4.

Ainars Latkovskis

1967

Latvijas

Rīgas rajons

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

5.

Valdis Krastiņš

1927

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, vēstniecība Somijā

6.

Marks Deitons

1959

Latvijas

Brisele

augstākā

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija,
Latvijas pārstāvniecība NATO

7.

Elīna Melngaile

1976

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Valsts Kanceleja, Eiropas lietu birojs

8.

Guntis Bērziņš

1938

Latvijas

Rīga

augstākā

Nav

9.

Rita Merca

1958

Latvijas

Cēsu rajons

augstākā

Cēsu rajona padome

10.

Guna Mickēviča

1955

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu
ministrija, Pašvaldību pārraudzības departaments

11.

Sarmīte Ķikuste

1962

Latvijas

Daugavpils

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

12.

Liena Muskare

1971

Latvijas

Luksemburga

augstākā

Eiropas Kopienu komisija, Tulkošanas Ģenerāldirektorāts

13.

Jānis Ozoliņš

1970

Latvijas

Jelgavas rajons

augstākā

Latvijas Republikas Zemkopības ministrija,
Starptautisko lietu departaments, Eiropas savienības lietu nodaļa

14.

Maija Stefane

1952

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Republikas Saeima

15.

Jānis Spalviņš

1948

Latvijas

Rīga

augstākā

Valsts Mākslas akadēmija

16.

Baiba Štāmere

1969

Latvijas

Rīga

augstākā

“Abbott Laboratories S.A.” Pastāvīgā pārstāvniecība

17.

Valdis Šakars

1959

Latvijas

Rīgas rajons

augstākā

SIA “Enerģija Tev”

18.

Ģirts Trencis

1976

Latvijas

Jūrmala

augstākā

SIA “Attīstības projektu institūts”

Priekšvēlēšanu programma

Partija Jaunais laiks nodrošinās Latvijas iedzīvotāju labklājības izaugsmi Eiropas Savienībā. Mūsu mērķis ir brīva, droša, mūsdienīga un pārtikusi Latvija.
Jaunais laiks iestājas par stipru Eiropas Savienību, kas balstās uz nacionālo valstu suverenitāti. Veiksmīgākais līdzeklis Latvijas mērķu sasniegšanai ir visciešākā sadarbība ar visām Eiropas valstīm. Kopā ar citām jaunajām Eiropas Savienības dalībvalstīm Latvijai ir iespēja aizstāvēt savas nacionālās intereses un vienlaikus iegūt reālu ietekmi Eiropas nākotnes attīstībā. Mums ir kolēģi un domubiedri 52 Eiropas labējās partijās, kuras veido lielāko un ietekmīgāko politisko grupu Eiropas Parlamentā – ETP-ED grupa.
Jaunais laiks Eiropas Parlamentā panāks totalitārā komunisma nosodīšanas deklarācijas pieņemšanu un pieprasīs izveidot politiski neatkarīgu starptautisku tribunālu, kas izvērtēs noziegumus komunistu režīmos. Mēs vērsīsimies pie Eiropas sabiedrības ar ierosmi noteikt Komunisma upuru piemiņas dienu un uzcelt Komunisma upuru memoriālo muzeju, tādējādi veicinot izpratni par mūsu vēsturi.
Jaunais laiks uzņemsies atbildību un aktīvi veiks nepieciešamo darbu Latvijas tautas un valsts labā, realizējot izvirzītās prioritātes:
— Latviešu valodas, kultūras un nacionālās identitātes nostiprināšana,
— Latvijas ekonomikas uzplaukums kā labākais sociālās politikas pamats,
— Uz zināšanām balstīta sabiedrība.

Ekonomika un finanses

Jaunais laiks panāks visiem Latvijas uzņēmējiem ar citām dalībvalstīm līdzvērtīgus nosacījumus darbam un konkurētspējai Eiropas Savienībā. Mēs atbalstīsim mazos un vidējos uzņēmējus, aizsargājot to intereses un nodrošinot informēšanu par pieejamajiem Eiropas fondiem un citām atbalsta shēmām.
Jaunais laiks iestāsies par pienācīgas Eiropas Savienības budžeta daļas novirzīšanu struktūrfondiem un Kohēzijas fondam. Latvijas iekļaušanās Eiropas Monetārajā savienībā ļaus mums iegūt cenu stabilitāti, investīciju pieaugumu un labklājības līmeņa celšanos.

Lauksaimniecība un vides aizsardzība

Jaunais laiks izmantos Eiropas Savienības iespējas, lai īpaši uzlabotu lauku iedzīvotāju dzīves apstākļus. Eiropas nauda un mūsu darbs Eiropas Savienībā attīstīs lauku uzņēmējdarbību un radīs labi apmaksātas darba vietas.
Jaunais laiks rūpēsies par mūsu dabas un enerģijas resursu pārdomātu izmantošanu. Dabas piesārņotājiem būs reāli jākompensē nodarītie zaudējumi. Netiks pieļauts bīstamo atkritumu imports no citām valstīm.

Sociālā politika un veselības aprūpe

Īpašu vērību Jaunais laiks pievērsīs demogrāfiskās situācijas uzlabošanai. Latvijas dalība Eiropas Savienībā stimulēs mūsu valsts ekonomiku, kas mums ļaus nodrošināt sociālo integrāciju un cilvēka cienīgu dzīvi arī vecākajai paaudzei.
Izmantosim Eiropas Savienības sniegtās iespējas, lai tuvinātu Latvijas veselības aprūpi Eiropas standartiem. Rūpēsimies par veselīga dzīvesveida attīstīšanu.

Iekšlietas un korupcijas apkarošana

Sadarbojoties ar citu Eiropas Savienības dalībvalstu tiesībsargājošām struktūrām, turpināsim nesaudzīgu cīņu ar korupciju, kontrabandu, narkotiku izplatību, nodokļu nemaksāšanu, cilvēku tirdzniecību un citiem smagiem noziegumiem.
Jaunais laiks nepieļaus Eiropas fondu izzagšanu un nodrošinās kontroles mehānismu naudas sadales lietderības izvērtēšanai. Ar Eiropas atbalstu tiks ievērojami uzlabota KNAB efektivitāte.

Izglītība un kultūra

Jaunais laiks ikvienam Latvijas iedzīvotājam nodrošinās tiesības un iespējas iegūt kvalitatīvu izglītību neatkarīgi no sociālā statusa un materiālā nodrošinājuma. Izglītoti un profesionāli cilvēki ir Latvijas un Eiropas tālākās attīstības pamats. Pilnveidosim mūža izglītību un izglītības informatizāciju. Sekmēsim zinātnisku pētījumu izstrādi Latvijas tautsaimniecības attīstībai.
Izmantojot Eiropas Savienības sniegtās iespējas, tiks nostiprināta latviešu valoda, kultūra un nacionālā identitāte. Jaunais laiks panāks latviešu kultūras atpazīstamību Eiropā.
Jaunais laiks, strādājot galvenajās Eiropas Savienības institūcijas - Eiropas Parlamentā, Eiropas Komisijā un Eiropas Padomē, sasniegs izvirzītos mērķus.
Mūsu pamatprincipi ir nemainīgi – godīgums, profesionalitāte, atklātība.
Gods kalpot Latvijai.

Ziņas par deputātu kandidātiem

(Pēc kandidāta parakstītās informācijas)

1. Valdis Dombrovskis

Dzimis 1971. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte (1997), fizikas maģistra grāds; Rīgas Tehniskā universitāte (1995), inženierzinātņu bakalaura grāds ekonomikā.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, deputāts; Partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami, vācu valoda - teicami.

2. Liene Liepiņa

Dzimusi 1957. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Cēsu rajons. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Vardhogskolan Sundsvall (Zviedrijas aprūpes augstskola) (1991), medmāsa.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, deputāte, novērotājs Eiropas Parlamentā.
Ģimenes stāvoklis: atraitne. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, vācu valoda - teicami, zviedru valoda - teicami, angļu valoda - labi.

3. Aldis Kušķis

Dzimis 1965. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Partija “Jaunais laiks”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Rīgas 1.vidusskola (1983).
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Partija “Jaunais laiks”, ārlietu sekretārs.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami, franču valoda - sarunvalodas līmenī.

4. Ainars Latkovskis

Dzimis 1967. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīgas rajons. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): George Washington University, Vašingrona, ASV (1995), maģistra grāds starptautiskajās attiecībās; Latvijas Universitāte (1993), vēsturnieks un vēstures pasniedzējs; Umeas Universitāte, Umea, Zviedrija (1992), sertifikāts politikas zinībās.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, deputāts; Latvijas Republikas Saeimas Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisija, priekšsēdētājs; Partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu - dzimtā, angļu - teicami, zviedru - sarunvalodas līmenī.

5. Valdis Krastiņš

Dzimis 1927. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, vēstniecība Somijā. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1951).
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, vēstnieks Somijā.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami, vācu valoda - teicami, franču valoda - labi, itāliešu valoda - labi, zviedru valoda - labi, čehu valoda - sarunvalodas līmenī, poļu valoda - sarunvalodas līmenī.

6. Marks Deitons

Dzimis 1959. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Brisele. Darbavieta: Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, Latvijas pārstāvniecība NATO. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Tafta Universitātes Flečera skola (1996), maģistra grāds starptautiskajā jurisprudencē un diplomātijā; Svētā Jāņa koledža (1983), Rietumu filozofijas klasisko tekstu studijas, bakalaurs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, Latvijas pārstāvniecība NATO, Pirmais sekretārs, Politiskās nodaļas vadītājs.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - teicami, angļu valoda - teicami, spāņu valoda - sarunvalodas līmenī, franču valoda - sarunvalodas līmenī.

7. Elīna Melngaile

Dzimusi 1976. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Valsts Kanceleja, Eiropas lietu birojs. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultāte (2003), humanitāro zinātņu bakalaura grāds vēsturē.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Valsts Kanceleja, Eiropas lietu birojs; SO “Ekonomistu apvienības 2010”, asociētā dalībniece; SO “Latvijas Konservatīvās jaunatnes apvienība”, valdes priekšsēdētāja; Latvijas Republikas Valsts Kanceleja, Eiropas lietu birojs, vadītājas vietniece.
Ģimenes stāvoklis: neprecējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami, vācu valoda - sarunvalodas līmenī.

8. Guntis Bērziņš

Dzimis 1938. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Nav. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Jaundienvidvelsas Universitāte, Sidneja, Austrālija (1967), inženierzinātnes maģistra grāds; Jaundienvidvelsas Universitāte, Sidneja, Austrālija (1960), bakalaura grāds elektroinženierzinātnēs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Partijas “Jaunais laiks” Ētikas komisijas vadītājs.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami, vācu valoda - sarunvalodas līmenī, franču valoda - sarunvalodas līmenī.

9. Rita Merca

Dzimusi 1958. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Cēsu rajons. Darbavieta: Cēsu rajona padome. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1981), krievu valodas un literatūras specialitāte.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Cēsu rajona padome, izpilddirektora palīdze starptautisko sakaru jautājumos.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami.

10. Guna Mickēviča

Dzimusi 1955. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, Pašvaldību pārraudzības departaments. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1980), latviešu valodas un literatūras specialitāte.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, Pašvaldību pārraudzības departaments, direktore; Rīgas apgabaltiesa, tiesas piesēdētāja; Partija “Jaunais laiks”, revīzijas komisijas locekle.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunvalodas līmenī.

11. Sarmīte Ķikuste

Dzimusi 1962. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Daugavpils. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Daugavpils Universitāte (2003), sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā; Rīgas Medicīnas institūts (1988), akuš-ginekologa specialitāte; Rīgas Medicīnas institūts (1987), ārstniecības specialitāte, ārsta kvalifikācija.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, deputāte; LR Saeimas Iedzīvotāju demogrāfiskās attīstības apakškomisija, vadītāja; SO “Daugavpils Lietišķo sieviešu klubs “OLIVIA””, valdes locekle; LR Saeimas Ārlietu komisija, locekle; SIA “SANA-D”, ārsts-ginekologs; SIA “Privātklīnika “Ģimenes veselība””, ārsts-ginekologs.
Ģimenes stāvoklis: šķīrusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - labi.

12. Liena Muskare

Dzimusi 1971. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Luksemburga. Darbavieta: Eiropas Kopienu komisija, Tulkošanas Ģenerāldirektorāts. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte (2001), humanitāro zinātņu maģistra grāds filozofijā; Latvijas Universitāte (1993), bakalaura grāds filoloģijā.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Eiropas Kopienu komisija, Tulkošanas Ģenerāldirektorāts, tulkotāja; Partijas “Jaunais laiks”, Ētikas komisijas locekle.
Ģimenes stāvoklis: šķīrusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami, zviedru valoda - labi, franču valoda - sarunvalodas līmenī, spāņu valoda - sarunvalodas līmenī, dāņu valoda - sarunvalodas līmenī.

13. Jānis Ozoliņš

Dzimis 1970. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jelgavas rajons. Darbavieta: Latvijas Republikas Zemkopības ministrija, Starptautisko lietu departaments, Eiropas Savienības lietu nodaļa. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1997), lopkopības specialitāte; P.Lejiņa Saulaines sovhoztehnikums (1989), zootehnikas specialitāte.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Zemkopības ministrija, Starptautisko lietu departaments, Eiropas Savienības lietu nodaļa, speciālists; Latvijas lauksaimniecības un izglītības atbalsta centrs, padomes loceklis.
Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu - dzimtā, angļu - teicami, franču - sarunvalodas līmenī, zviedru - sarunvalodas līmenī.

14. Maija Stefane

Dzimusi 1952. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Republikas Saeima. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1976), vēsturniece, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzēja.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Republikas Saeima, deputāta palīgs; Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs, Reklāmas un izdevniecības nodaļa, vadītāja; Partija “Jaunais laiks” Rīgas nodaļa, valdes locekle.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, , angļu valoda - sarunvalodas līmenī, vācu valoda - sarunvalodas līmenī.

15. Jānis Spalviņš

Dzimis 1948. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Valsts Mākslas akadēmija. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Valsts Mākslas akadēmija (2003), mākslas maģistrs; T.Zaļkalna Latvijas PSR Valsts mākslas akadēmija (1974), rūpnieciskās māslas specialitāte.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Valsts Mākslas akadēmija, lektors; Eiropas Starptautiskās Mākslas asociācija, izpildkomitejas loceklis; Starptautiskās Mākslas Asociācijas (UNESCO) Latvijas Nacionālā komiteja, vadītājs; SIA “Mākslas apgāds Krasts”, radošais mākslinieks.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunvalodas līmenī.

16. Baiba Štāmere

Dzimusi 1969. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: “Abbott Laboratories S.A.” Pastāvīgā pārstāvniecība. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Rīgas Tehniskā universitāte (2003), maģistra profesionālais grāds uzņēmumu un organizāciju vadīšanā; Latvijas Medicīnas akadēmija (1994), farmācijas programma.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): “Abbott Laboratories S.A.” Pastāvīgā pārstāvniecība; Latvijas Ārvalstu Zāļu Ražotāju Asociācija, valdes locekle; “Abbott Laboratories S. A.” Pastāvīgā pārstāvniecība, vadītāja.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami, franču valoda - labi.

17. Valdis Šakars

Dzimis 1959. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīgas rajons. Darbavieta: SIA “Enerģija Tev”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Ar Darba Sarkanā karoga ordeni apbalvotā Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), hidromeliorācijas specialitāte.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): SIA “Enerģija Tev”, direktors; SO “Vienoti Eiropas Savienībā”, prezidents; SIA “AVK-Enerģija Tev”, īpašnieks; SIA “BBWT Konsultācijas”, līdzīpašnieks.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - labi, vācu valoda - sarunvalodas līmenī.

18. Ģirts Trencis

Dzimis 1976. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jūrmala. Darbavieta: SIA “Attīstības projektu institūts”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Rīgas Ekonomikas augstskola (2003), ekonomikas un uzņēmējdarbības bakalaura grāds.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): SIA “Attīstības projektu institūts”, projektu vadītājs un finanšu eksperts.

Ģimenes stāvoklis: neprecējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - teicami.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!