• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 13. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2004., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88804

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2004. gada 13. maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

20.05.2004., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 13. maija sēdē

1. Izskatīja deputāta P.Simsona iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam P.Simsonam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 20.maijā.

2. Izskatīja deputāta B.Cileviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam B.Cilevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.maijā.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Latvijas Pirmās partijas frakcijas priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Dz.Jaundžeikars.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Maksimovs iekļauts darbam Mandātu un iesniegumu komisijas Deputātu ētikas kodeksa projekta izstrādes apakškomisijas sastāvā.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Pašvaldību darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas sekretāru ievēlēts deputāts A.Aleksejevs.
6. Nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas S.Goldes iesniegumu par Ķīnas parlamentāriešu delegācijas vizīti Latvijā šā gada oktobrī.
7. Nolēma konceptuāli atbalstīt Sieviešu starpparlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētājas I.Ostrovskas iesniegumu par Zviedrijas Riksdāgā izveidotās Sieviešu starpparlamentārās sadarbības grupas delegācijas vizīti Latvijā.
8. Apstiprināja komandējumus:
1) Aizsardzības un iekšlietu komisijas loceklim D.Turlajam uz Kijevu (Ukraina) no 2004.gada 26.maija līdz 28.maijam;
2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam A.Pabrikam, komisijas locekļiem I.Solovjovam, S.Goldei, U.M.Klausam, O.Kastēnam, komisijas konsultantiem A.Ābolai, A.Jefimovam un Stenogrammu nodaļas tulkam S.Strikauskai uz Ļubļanu (Slovēnija) no 2004.gada 23.maija līdz 26.maijam.
9. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputātes I.Šleseres pārskatu par komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2004.gada 16.martā;
2) deputātu V.Šiliņa un Ē.Zundas pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2004.gada 22. un 23.martā;
3) Saeimas Kancelejas Informācijas nodaļas tīkla administratora A.Štrausa un IT drošības pārvaldnieka J.Maskaļonoka pārskatu par komandējumu uz Londonu (Lielbritānija) no 2004.gada 27.aprīļa līdz 29.aprīlim;
4) deputātes L.Liepiņas pārskatu par novērotāja darbu Eiropas Parlamentā no 2004.gada 1.aprīļa līdz 30.aprīlim;
5) deputātes L.Liepiņas pārskatu par novērotāja darbu Eiropas Parlamentā no 2004.gada 1.maija līdz 31.maijam.

Saeimas sekretārs J.Šmits

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!