• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2004., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88824

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

20.05.2004., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālā plānojuma izstrādāšanu nekustamajam īpašumam “Smilgas” (kadastra nr.8031-014-0061)


Rīgas rajona Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju dome 2004. gada 28. janvārī pieņēmusi lēmumu nr.4 ,16.§ par detālā plānojuma izstrādāšanu nekustamajam īpašumam “Smilgas” (kadastra nr.8031-014-0061).
Detālā plānojuma mērķis ir izstrādāt minētā īpašuma attīstības priekšlikumu, noskaidrojot iespēju mainīt zemes izmantošanas veidu – mazstāvu dzīvojamā apbūve, kā arī prasības apbūvei.
Uzsākot sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu, kur sešu nedēļu laikā no publicēšanas katrs interesents var rakstiski iesniegt savus priekšlikumus Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju Būvvaldē – Līvzemes ielā 8, Salaspilī, LV-2169.
Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā jāuzrāda vārds, uzvārds, pers. kods un pastāvīgā adrese, bet juridiskām personām – nosaukums, adrese un reģistrācijas nr.

Paziņojums par detālā plānojuma izstrādes uzsākšanu Rīgas pilsētā teritorijā starp Sporta, Vesetas, Zirņu ielām un dzelzceļa pārvadiem

Ar Rīgas pilsētas domes lēmumu nr.705 (protokols nr.29, 35.paragrāfs) ir uzsākta detālā plānojuma izstrāde Rīgas pilsētā teritorijai starp Sporta, Vesetas, Zirņu ielām un dzelzceļa pārvadiem.

Detālā plānojuma izstrādātājs SIA “NAMS” paziņo, ka no 2004.gada 27.maija līdz 2004.gada 24.jūnijam tiek izsludināta detālā plānojuma 2.redakcijas sabiedriskā apspriešana. Detālā plānojuma materiāli ir izstādīti Rīgas pilsētas domes ēkā Rīgā, Rātslaukumā 1, Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijā, Rīgas domes Attīstības departamenta pilsētplānošanas pārvaldē Amatu ielā 4, SIA “NAMS” birojā Palasta ielā 7.
Visas detālā plānojuma teritorijas attīstībā ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas 4 nedēļu laikā no šī sludinājuma publicēšanas iesniegt detālā plānojuma izstrādātājam SIA “NAMS” rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu uz adresi: SIA “NAMS”, Palasta ielā 7, LV – 1050, Rīgā, vai pa faksu 7221209 ar norādi “Skanstes ielas detālais plānojums”. Priekšlikumus un ierosinājumus, kuri iesniegti pēc norādītā termiņa detālā plānojuma izstrādātājs var neizskatīt.
Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi – iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām – pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu; juridiskām personām – reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Informāciju var saņemt pa tel. 7211076 vai 9822574 – Andris Lācis.
Apmeklētāju pieņemšana – pirmdienās no plkst.18 līdz 19 un piektdienās no 9 līdz 11 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7, iepriekš piesakoties pa telefonu.
2004.gada 16.jūnijā plkst.15 olimpiskajā sporta kompleksā Melngaiļa ielā 1 tiek rīkota plānojuma 2.redakcijas sabiedriskās apspriešanas noslēguma sapulce.

Paziņojums par detālplānojumu Mārupes pagastā

Rīgas rajona Mārupes pagasta padomē 2004.gada 28.aprīlī ir apstiprināti saistošie noteikumi Nr.15 “Mārupes pagasta saimniecības “Niedras 2.zemes gabals “ detālais plānojums” (protokols nr.6, 15.punkts) . Ar detālplānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties Mārupes pagasta būvvaldē.

Paziņojums par Krimuldas pagasta teritorijas plānojumu

Rīgas rajona Krimuldas pagasta padome informē par Krimuldas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes uzsākšanu (30.04.2004. padomes sēdes lēmums protokols nr.5, p.32). Atbildīgā amatpersona arhitekts Visvaldis Felcis. Ar esošajiem plānojuma materiāliem var iepazīties apmeklētāju pieņemšanas laikā pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9 līdz 17. Interesenti aicināti iesniegt priekšlikumus četru nedēļu laikā no šīs publikācijas datuma (adrese: Parka ielā 1, p/n Ragana, Rīgas rajons, LV-2144).
Turpmākie sabiedriskās apspriešanas pasākumi tiks izsludināti laikrakstā “Krimuldas Vēstis”.

Krimuldas pagasta padome

Paziņojums par Skrudalienas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Skrudalienas pagasta padome 2004.gada 27.aprīļa sēdē pieņēma lēmumu, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Skrudalienas pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēta pagasta padomes
priekšsēdētāja Betija Ivanova.
Skrudalienas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgtspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts četras nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskos priekšlikumus var iesniegt Skrudalienas pagasta padomā Silenes ciematā, Daugavpils rajonā, vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5470) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Skrudalienas pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Skrudalienas pagasta padomē Silenes ciematā, Daugavpils rajonā, pirmdienas  un ceturtdienas no plkst. 9 līdz 12. Tālrunis / fakss 5477393.

Paziņojums par Babītes pagasta ģenerālplānojuma grozījumu un detālplānojuma projekta apstiprināšanu nekustamajiem īpašumiem

Saskaņā ar Rīgas rajona Babītes pagasta padomes lēmumu nr.6, §13, 21.04.2004. ir apstiprināts:
- Babītes pagasta ģenerālplānojuma grozījumu un detālplānojuma projekts Rīgas rajona Babītes pagastā nekustamā īpašuma “Saliņas” 1.zemesgabalam, kadastra numurs 8048-007-0034 un saistošie noteikumi nr. 8, 21.04.2004.
- Babītes pagasta ģenerālplānojuma grozījumu un detālplānojuma projekts Rīgas rajona Babītes pagastā nekustamā īpašuma “Roznieki” 1.zemesgabala daļai, kadastra numurs 8048-007-0085 un saistošie noteikumi nr. 9, 21.04.2004.
Ar pilnu projekta dokumentāciju ir iespējams iepazīties Babītes pagasta padomē Centra ielā 4, Piņķos.
Jebkura juridiska vai fiziska persona, kura teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas laikā ir iesniegusi rakstisku priekšlikumu vai pamatotus iebildumus par izstrādājamo plānojumu un kuras likumīgās tiesības nav ievērotas, astoņu nedēļu laikā no publikācijas var iesniegt pamatotus rakstiskus iebildumus reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministram.

Paziņojums par Mārupes pagasta zemes īpašuma “Kaulupi” detālo plānojumu

Saskaņā ar likumu “Par pašvaldībām” 14.,15. pantu, LR MK 05.12.2000. noteikumiem nr. 423 “Noteikumi par teritoriju plānojumiem”, Mārupes pagasta saistošiem noteikumiem nr. 18, protokols nr. 6, punkts 18 - Mārupes pagasta saimniecības “Kaulupi” detālā plānojuma 1. redakcija apstiprināta kā galīgā.

Paziņojums par Inešu pagasta teritorijas plānojuma projekta sagatavošanas
sabiedrisko apspriešanu

Pamatojoties uz Cēsu rajona Inešu pagasta padomes 28.04.2004. lēmumu nr.3, uzsākta Inešu pagasta teritorijas plānojuma projekta sagatavošanas sabiedriskā apspriešana.
Atbildīgā amatpersona Sandra Eglīte.
Sabiedriskās apspriešanas termiņš no 25.maija līdz 25.jūlijam.
Apmeklētāju pieņemšana un rakstisko priekšlikumu iesniegšana Inešu pagasta padomē “Pils”, Inešu pagastā, Cēsu rajonā pirmdienās un piektdienās no pulksten 8 līdz 17.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!