• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sievietes rosina pieteikties uzņēmēju sammitā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2004., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88841

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 20. maijā

Vēl šajā numurā

20.05.2004., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sievietes rosina pieteikties uzņēmēju sammitā

ASV vēstniecība Latvijā atgādina, ka līdz 21.maijam, sievietēm, kas ieņem vadošus amatus uzņēmumos Latvijā vai ir to īpašnieces, ir iespēja pieteikties dalībai Rīgas sieviešu biznesa līderu sammitā, kas notiks Rīgā no 2. līdz 4.septembrim.
Šo starptautisko konferenci ASV valdība rīko sadarbībā ar Latvijas valdību. Rīgas sammita mērķis ir veicināt investīcijas, biznesa darījumus un uzņēmējdarbības uzsākšanu sieviešu vidū Ziemeļaustrumeiropas reģionā, kā arī rosināt dalībnieces ideju apmaiņai. Pēc konferences dalībniecēm būs iespēja doties uz ASV, lai apciemotu savu ASV partneru uzņēmumus.
Oficiāli paziņojot par sammita norises laiku un vietu, ASV vēstnieks Latvijā Braiens Karlsons uzsvēra, ka viņš konferencē cer iesaistīt pieredzējušas biznesa līderes no maziem un vidējiem uzņēmumiem Latvijā, kuras konferencē iegūto pieredzi nodotu tālāk savām kolēģēm. Iedrošinot dalībnieces pieteikties, vēstnieks teica: “Mēs ceram sagaidīt lielu skaitu pieteikumu, kas atspoguļotu visu Latvijas daudzveidību un potenciālu.”

Pēc ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļas informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!