• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004.gada 20.maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.2004., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88962

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 20.maija sanāksmē

Vēl šajā numurā

21.05.2004., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 2004.gada 20.maija sēdē

Izskatīts informatīvais ziņojums “Par Latvijas nepilsoņu tiesisko statusu attiecībās ar Eiropas Savienību brīvības, drošības un tiesiskuma telpā”.
Iekšlietu ministrija, apkopojot Tieslietu ministrijas, Ārlietu ministrijas un Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta viedokļus, sagatavojusi informatīvo ziņojumu, lai tiesiski nostiprinātu vienotu nostāju valsts institūcijās par nepilsoņu tiesisko statusu attiecībās ar ES. Tas nepieciešams, lai nodrošinātu vienotu pieeju nepilsoņu tiesiskā statusa definēšanai un nodrošinātu nepilsoņu interešu aizsardzību. 
Valdība akceptēja ziņojumu, atbalstot pozīciju, ka tiesiskajās attiecībās ar Eiropas Savienību uz Latvijas nepilsoņiem ir attiecināmas visas tās pašas tiesības, brīvības un garantijas, kas uz trešo valstu pilsoņiem. Vienlaikus tiesiskajās attiecībās ar Latvijas Republiku nepilsoņi saglabā visas tiem iepriekš piešķirtās tiesības un garantijas saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!