• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 24. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2004., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89114

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2004. gada 19. maijā

Vēl šajā numurā

27.05.2004., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 24. maija sēdē

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2 Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 27.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
3 Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004.gada 26.maijā pulksten 17.00.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 24.maija līdz 30.maijam.
5. Prezidijs nolēma nosūtīt iesniedzējiem un visām Saeimas frakcijām Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas I.Druvietes iesniegumu par 22 Saeimas deputātu ierosinājumu par Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļu Daces Ķezberes un Pētera Bankovska atsaukšanu no Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļu pienākumu veikšanas.
6. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Latvijas Bankas prezidenta I.Rimšēviča iesniegumu par Latvijas Bankas padomes locekļu apstiprināšanu.
7. Prezidijs nolēma noraidīt Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja A.Krūmiņa iesniegumu par iespēju samazināt Saeimas darbības nodrošināšanai nepieciešamo dokumentu kopiju skaitu.
8. Prezidijs nolēma noraidīt deputāta A.Krūmiņa iesniegumu par grozījumiem Nolikumā par likumprojektu sagatavošanu, noformēšanu un virzību Saeimā.
9. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Maķedonijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja A.Pētersona iesniegumu par Maķedonijas un Baltijas valstu parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizīti Latvijā.
10. Izskatīja deputāta R.Zīles iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas sēdēs laikā no 17. maija līdz 24.maijam.
11. Apstiprināja komandējumus:
1) Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei, Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomniecei L.Bergmanei un Saeimas priekšsēdētājas konsultantei L.Andžānai uz Vašingtonu (Amerikas Savienotās Valstis) no 2004.gada 27.maija līdz 3.jūnijam;
2) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Kiršteinam, delegācijas locekļiem M.Gulbim, G.Krastam un delegācijas sekretārei S.Paurai uz Bratislavu (Slovākija) no 2004.gada 28.maija līdz 1.jūnijam;
3) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Kiršteinam uz Maskavu (Krievija) no 2004.gada 16.jūnija līdz 18.jūnijam;
4) Saeimas specializētajam atašejam Eiropas Savienībā I.Kriškānei uz Rīgu (Latvija) no 2004.gada 26.maija līdz 4.jūnijam;
5) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei D.Tihonovai uz Kopenhāgenu (Dānija) 2004.gada 8. un 9.jūnijā;
6) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem I.Ostrovskai, S.Goldei, V.Skujiņam, P.Tabūnam, L.Ozoliņam, Ē.Zommerei, J.Plineram, delegācijas sekretārei D.Tihonovai, Preses dienesta vadītājai I.Auniņai, Protokola nodaļas vadītājai I.Pētersonei, Stenogrammu nodaļas vadītājas vietniecei R.Klancbergai, tulkam B.Lasmanei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājiem M.Trencim un A.Veisam uz Daugavpili (Latvija) no 2004.gada 27.maija līdz 29.maijam.
12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekles A.Rugātes komandējumu uz Barselonu (Spānija) no 2004.gada 26.maija līdz 30.maijam.
13. Pieņēma zināšanai deputātu J.Sokolovska, V.Agešina, Eiropas lietu komisijas konsultanšu A.Seržānes, L.Kakses un L.Stelpes pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 27.aprīļa līdz 29.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!