• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Neprognozē tarifu celšanos regulējamās nozarēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2004., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89158

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēdējā brīdī tomēr pagūts

Vēl šajā numurā

27.05.2004., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Neprognozē tarifu celšanos regulējamās nozarēs

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) neprognozē tuvākajā laikā tarifu celšanos regulējamās nozarēs. Šādu viedokli vakar, 26.maijā, tiekoties ar Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri, ar kuru pārrunātas regulējamo nozaru aktualitātes pēc Latvijas iestāšanās ES, tarifu politika un jaunais Elektronisko sakaru likums, paudusi SPRK priekšsēdētāja Inna Šteinbuka. Savukārt telekomunikāciju tirgū pat gaidāma pakalpojumu cenu samazināšanās. Šāda tendence iezīmējusies jau pērn. Kā informē SPRK sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča, šo cenu samazināšanos veicinās arī jaunais Elektronisko sakaru likums, kas piešķir regulatoram lielākas pilnvaras starpsavienojumu tarifu regulēšanā, kas arī varētu veicināt galatarifu samazināšanos.
Tikšanās laikā I.Šteinbuka skaidrojusi, ka ES kopējā politika tiešā veidā pakalpojumu tarifus neskar, bet pievērš lielu uzmanību konkurences sekmēšanai, pakalpojumu kvalitātei, patērētāju aizsardzībai un apgādes drošībai. Arī regulators šogad koncentrēs spēkus konkurences attīstībai, pakalpojumu sniedzēju efektivitātes kāpināšanai, sniegto pakalpojumu kvalitātes un drošības paaugstināšanai. SPRK priekšsēdētāja izteikusi cerību, ka tas sekmēs uzņēmumu darbu un labvēlīgi ietekmēs visus Latvijas iedzīvotājus.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!