• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Lauksaimniecības universitātē jauns rektors. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.2004., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89323

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 600 smēķētājiem mazāk

Vēl šajā numurā

01.06.2004., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Lauksaimniecības universitātē jauns rektors

SKUJANS.PNG (61995 bytes)
Juris Skujāns
Foto: LLU arhīva foto

28.maijā Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Konvents par jauno LLU rektoru ievēlēja līdzšinējo mācību prorektoru profesoru Juri Skujānu.
J.Skujāns ievēlēts par valstī trešās lielākās universitātes rektoru uz turpmākajiem pieciem gadiem, bet amatā viņš vēl jāapstiprina Ministru kabinetam, informē LLU Preses daļas vadītājs Juris Kālis.
Pēc vēlēšanām J.Skujāns pateicies LLU kolektīvam par parādīto uzticību, ko vērtēja arī kā uzticības paušanu vairāk nekā pirms diviem gadiem ievēlētā iepriekšējā rektora, šā gada martā pāragri no dzīves aizgājušā profesora Pētera Bušmaņa izveidotajai augstskolas vadības komandai.
Jaunais rektors arī augstu novērtējis vairāk nekā 10 000 studentu un aptuveni 1200 mācību spēku un darbinieku lielā kolektīva strādīgumu, radošās spējas un draudzīgās attiecības, kas kalpos par pamatu augstskolas tālākai izaugsmei un sarežģītu uzdevumu izpildei Latvijas lauku attīstības labā.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!