• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Maskavas mēra vizīti Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2004., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89375

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2004.gada 1.jūnija sēdē

Vēl šajā numurā

02.06.2004., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Maskavas mēra vizīti Rīgā

Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Artis Pabriks paudis neizpratni par delegācijas vadītāja neinformētību par Latviju kā vienu no Eiropas Savienības dalībvalstīm. “J.Lužkovs joprojām izrāda neziņu par to, ka mūsu valsts jau sen atbilst Kopenhāgenas izvirzītajiem kritērijiem un ka situācija cilvēktiesību aizsardzības jomā pie mums ir ievērojami augstākā līmenī nekā Krievijā,” uzsvēris Ārlietu komisijas vadītājs.
Vienlaikus A.Pabriks izteicis sašutumu par to, ka Krievijas pašvaldības vadītājs joprojām pauž jau daudzkārt dzirdētos pārmetumus par krievvalodīgo iedzīvotāju diskriminēšanu, kā arī izsaka mūsu valsti un valdības vadītāju aizskarošus izteicienus. “Vienlaikus J.Lužkovs nekautrējas ieņemt politisku nostāju atsevišķos ar Latvijas iekšējām lietām saistītos jautājumos, piemēram, pozējot fotogrāfiem ar izglītības reformas pretinieku cepurīti galvā. Manuprāt, tas ir ārvalstu viesim un citas valsts pašvaldības vadītājam nepieņemami,” norādījis A.Pabriks.
“Esmu pārliecināts – ja J.Lužkovs savas vizītes programmā būtu nomainījis cieņas apliecinājumu vecajiem simboliem Pārdaugavā pret Okupācijas muzeja apmeklējumu, viņš noteikti atgrieztos Krievijā daudz labāk informēts par mūsu valstī notiekošo,” – tā Saeimas Ārlietu komisijas vadītājs.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!