• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pastmarkas nes Latvijas vārdu pasaulē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2004., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89454

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pārtikas produkti līderos

Vēl šajā numurā

03.06.2004., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pastmarkas nes Latvijas vārdu pasaulē

MARKUCIS.PNG (73837 bytes)Šodien “Latvijas pasts” laiž klajā jaunu pastmarku, kas veltīta Latvijas futbola izlases valstsvienības dalībai Eiropas futbola čempionātā Portugālē. Tās nosaukums ir “Eiropas futbola čempionāts “EURO 2004””.

Tradicionāli filatēlistiem tiek rīkota pir-mās dienas zīmogošana. Pastmarkā redzams Latvijas futbola izlases spēlētājs cīņā par bumbu. Attēla autors ir mākslinieks Juris Utāns, kurš nav atveidojis kādu konkrētu futbolistu, bet gan simbolisku tēlu, kas iemieso Latvijas futbola izlases un tās līdzjutēju sportisko uzvaras garu.
“Latvijas pasta” preses sekretārs Edijs Šauers norāda, ka pastmarkas ir ne tikai naudai līdzvērtīgas vērtszīmes, ar kurām izsenis norēķinās par pasta pakalpojumiem, bet arī valsts tēla sastāvdaļa. Proti, pastmarkas ar aplokšņu un filatēlistu starpniecību apceļo visu pasauli un bieži nonāk arī pazīstamāko filatēlistu kolekcijās. Tātad pastmarkas sekmē Latvijas atpazīstamību un ļauj iepazīt mūsu valsti.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!