• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar dzelzceļa nozares pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.06.2004., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89548

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar lielo pilsētu vadītājiem

Vēl šajā numurā

04.06.2004., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar dzelzceļa nozares pārstāvjiem

Vakar, 3.jūnijā, Ministru prezidents Indulis Emsis tikās ar Latvijas Dzelzceļnieku arodbiedrības un akciju sabiedrības “Pasažieru vilciens” pārstāvjiem, ar kuriem pārrunāja iekšzemes dzelzceļa pasažieru pārvadājumu organizācijas problēmas.
Sarunas laikā Ministru prezidents uzsvēra tieši dzelzceļa nozīmi pasažieru pārvadāšanā, jo pēdējos gados vērojams stabils pārvadāto pasažieru pieaugums. “Valsts pienākums ir sekmēt pasažieru pārvadājumus, kas ir samērā droši un efektīvi. Vienlaikus šie pārvadājumi no vides viedokļa ir ievērojami nekaitīgāki par autotransportu. Turklāt arī Eiropas Savienībā (ES) pievērsta pastiprināta uzmanība dzelzceļa pārvadājumu attīstīšanai. Valstij jārod iespēja atbalstīt un attīstīt iekšzemes dzelzceļa pārvadājumus, iespējams, piesaistot arī ES līdzekļus. Dzelzceļa pasažieru pārvadājumu modernizēšana varētu būt viena no prioritātēm sarunās ar ES,” sacīja I.Emsis.
Ministru prezidents arī atzina, ka dzelzceļniekiem un valdībai kopīgi jārod efektīvākais patlaban iespējamais dzelzceļa pasažieru pārvadājumu finansēšanas veids, tajā pašā laikā turpinot sarunas par iespējamo Eiropas Savienības līdzekļu piesaisti.

Ministru prezidenta birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!