• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu iecirkņi sākuši darbu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.06.2004., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89560

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

04.06.2004., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu iecirkņi sākuši darbu

CVK.PNG (100344 bytes)
“Kontaktu centra 118” Cēsu nodaļas vadītāja Sanita Krieviņa un CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars iepazīstas ar CVK informācijas tālruņa 7049999 sniegtajiem pakalpojumiem. Operatori ir sazvanāmi visu diennakti, un ikviens pa šo tālruni var noskaidrot interesējošos jautājumus saistībā ar Eiropas Parlamenta vēlēšanām, piemēram, vēlēšanu iecirkņu darba laikus
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I

Jau trešo dienu Latvijā atvērti visi 953 Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu iecirkņi. Tie ik dienu strādā četras stundas pašvaldību vēlēšanu komisijas noteiktajā darba laikā.
Iecirkņos var iepazīties ar deputātu kandidātu sarakstiem, priekšvēlēšanu programmmām, balsošanas kārtību, kā arī “Latvijas Vēstneša” speciālizlaidumā publicētajām ziņām par kandidātiem un citu informāciju. Tajos var pieteikt balsošanu mājās tiem vēlētājiem, kuriem veselības stāvoklis liedz ierasties iecirknī vēlēšanu dienā.
Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja palīdze Kristīne Bērziņa atgādina, ka EP vēlēšanās būs jauna kārtība, kā tiks organizēta balsošana vēlētājiem slimnīcās. Vēlētājiem, kuri vēlēšanu dienā atradīsies kādā no stacionārajām ārstniecības iestādēm, lai pieteiktos balsošanai, vairs nav nepieciešams rakstisks pieteikums. Dalībai vēlēšanās viņi var pieteikties pa telefonu vai ar slimnīcas administrācijas starpniecību tajā vēlēšanu iecirknī, kam uzdots apkalpot attiecīgo iestādi.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!