• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 8. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.06.2004., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89629

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 7.jūnijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

08.06.2004., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 8. jūnijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga Monreālas universitātē saņem Eduāra Monpeti fonda apbalvojumu.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Labklājības ministre Dagnija Staķe atrodas darba vizītē Ženēvā, kur piedalās 92.Starptautiskajā darba konferencē. Vizītes laikā D.Staķe piedalās sēdē, kurā apspriež Pasaules globalizācijas sociālo aspektu komisijas sagatavoto ziņojumu “Taisnīga globalizācija – iespēju radīšana visiem”, kā arī tiekas ar Starptautiskās migrācijas organizācijas ģenerāldirektora vietnieci, Čehijas un Nīderlandes darba un sociālo lietu ministriem.

Eiropas Savienības tieslietu un iekšlietu ministru padomes sanāksmē piedalās tieslietu ministre Vineta Muižniece, arī kā iekšlietu ministra Ērika Jēkabsona aizvietotāja.

Rīgas Juridiskajā augstskolā notiek diskusiju seminārs par Tieslietu padomes un Tiesu administrācijas lomu un Rietumeiropas pieredzi šajā jomā. Seminārā piedalās tieslietu ministre Vineta Muižniece.

Slovēnijas pilsētā Portorožā notiek Dienvidaustrumeiropas stabilitātes pakta reģionālā sanāksme un darba grupu tikšanās. Reģionālajā sanāksmē no Latvijas piedalās Ārlietu ministrijas Pirmā divpusējo attiecību departamenta direktors vēstnieks Kārlis Eihenbaums.

Briselē Padomdevēju komitejas sanāksmē “Sieviešu un vīriešu vienlīdzīgu tiesību nodrošināšana” darba vizītes ietvaros piedalās Labklājības ministrijas valsts sekretāres vietnieks Ingus Alliks.

Labklājības ministrijā notiek pirmā Eiropas Savienības PHARE projekta “Nodarbinātības stratēģija” seminārs, kurā piedalās Eiropas Padomes direktors Peters Stubs Jorgensens, Eiropas Komisijas un citu ministriju pārstāvji.

Reiterna namā notiek seminārs “Palielināt Latvijas konkurētspēju ES: inovācijas, tehnoloģiju pārnese un komercializācija”, ko organizē Pasaules banka sadarbībā ar Ekonomikas ministriju un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Notiek Rīgas Operas festivāls.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!