• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par traģisko atgadījumu miera misijā Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.2004., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89714

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzrunājot tautiešus Monreālas latviešu centrā 6.jūnijā

Vēl šajā numurā

09.06.2004., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par traģisko atgadījumu miera misijā Irākā

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris norāda, ka nelaimes gadījums, kura dēļ Irākā gāja bojā Latvijas karavīrs, nemainīs Latvijas nostāju jautājumā par dalību starptautiskajā miera nodrošināšanas misijā Irākā. “Mūsu bruņoto spēku vienības turpinās piedalīties miera nodrošināšanas misijā Irākā atbilstoši Saeimas mandātam,” uzsver ministrs.

“Sava nesenā apmeklējuma laikā Irākā pārliecinājos par to, ka Latvijas karavīri savus pienākumus veic profesionāli un to ekipējums atbilst veicamajiem uzdevumiem. Atmīnētāja darbs prasa īpašu drosmi un varonību ikreiz, dodoties veikt uzdevumu,” teic Atis Slakteris. Ministrs uzskata, ka traģiskais negadījums, kurā bojā gāja seši koalīcijas spēku karavīri, ir rūpīgi jāizmeklē un jāizdara attiecīgi secinājumi, lai pēc iespējas samazinātu šādu negadījumu varbūtību nākotnē.
Aizsardzības ministrs savā un visas aizsardzības sistēmas vārdā izteicis līdzjūtību vakarrīt Irākā bojāgājušā virsleitnanta Olafa Baumaņa, kā arī bojāgājušo Polijas un Slovākijas karavīru tuviniekiem. A.Slakteris izdevis pavēli, godinot bojāgājušā karavīra piemiņu, visās bruņoto spēku vienībās nolaist karogus pusmastā.

Aizsardzības ministrijas preses nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!