• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kādi darbalauki paveras uzņēmējiem ārvalstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2004., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89807

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 10. jūnijā

Vēl šajā numurā

10.06.2004., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kādi darbalauki paveras uzņēmējiem ārvalstīs

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Ārlietu ministriju 17.jūnijā Latvijas uzņēmējiem rīko tikšanos ar LIAA ārvalstu pārstāvniecību vadītājiem un Latvijas diplomātiem, kuru pārziņā ir ekonomiskie jautājumi.

Uzņēmējiem stāstīs par sadarbības iespējām un perspektīvajiem darbības virzieniem ārvalstīs. Tikšanās laikā tiks sniegta informācija par sadarbības iespējām ar Vāciju un Franciju, perspektīvajiem darbības virzieniem un galvenajiem aspektiem, kas jāņem vērā, strādājot Vācijas un Francijas tirgos.
Pasākumā piedalīsies LIAA pārstāvniecības Vācijā (Hamburgā) vadītāja Ginta Petra, pārstāvniecības Zviedrijā vadītājs Imants Gross, pārstāvniecības Francijā vadītājs Harolds Celms un pārstāvniecības Krievijā vadītājs Zigfrīds Brenčevs. Pēc LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļas sniegtajām ziņām, Latvijas diplomātus pārstāvēs Latvijas vēstniecības Krievijā ekonomikas diplomāte Ieva Pildegoviča, Latvijas vēstniecības ASV ekonomikas diplomāte Ivita Burmistre, Latvijas vēstniecības Norvēģijā ekonomikas diplomāts Edgars Trumkalns, Latvijas vēstniecības Itālijā ekonomikas diplomāte Ludmila Buligina, Latvijas vēstniecības Somijā ekonomikas diplomāte Līga Andersone un Latvijas vēstniecības Austrijā ekonomikas diplomāte Inese Birģele.

“LV” informācija

Fakti

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) ārvalstu pārstāvniecības strādā kopš 2003.gada. Tās tika izveidotas, lai veicinātu Latvijas eksportu un piesaistītu ārvalstu investīcijas, palīdzētu Latvijas uzņēmējiem uzsākt darbību un nostiprināties ārvalstu tirgos. Pašlaik LIAA ir septiņas pārstāvniecības ārvalstīs – Vācijā, Zviedrijā, Francijā, Krievijā, Lielbritānijā, Kazahstānā un Nīderlandē, pēdējā oficiāli tiks atklāta 18.jūnijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!