• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latgalē katrs ceturtais ir bez darba. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.2004., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90004

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

No latviešu karavīra dzimtene atvadīsies rīt

Vēl šajā numurā

16.06.2004., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latgalē katrs ceturtais ir bez darba

Bezdarbs Latvijā ir samazinājies no 9 procentiem maija sākumā līdz 8,7 procentiem jūnija sākumā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes Darba statistikas daļas apkopotā informācija.

No Latvijas lielajām pilsētām zemākais bezdarba līmenis mēneša sākumā bijis Rīgā – 4,5 procenti, Jūrmalā un Jelgavā – 7,9 procenti, bet augstākais tas bijis Rēzeknē un Liepājā – attiecīgi 12 un 12,1 procents.
Latvijas rajonos augstākais bezdarba līmenis joprojām ir Ludzas un Rēzeknes rajonā – attiecīgi 28,4 un 27,6 procenti. Salīdzinājumā ar pērnā gada jūniju šajos rajonos bezdarba līmenis nedaudz pieaudzis. Arī Balvu un Daugavpils rajonā no ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem aptuveni ceturtā daļa ir bez darba, savukārt Preiļu rajonā – katrs piektais, bet Krāslavas rajonā bez darba ir 22,8 procenti ekonomiski aktīvo iedzīvotāju. Turklāt šajā rajonā bezdarba līmenis ir par aptuveni trīs procentiem augstāks nekā pērn jūnijā.
Zemākais bezdarba līmenis ir Rīgas un Ogres rajonā – 5,5 procenti, kā arī Saldus un Tukuma rajonā – attiecīgi 5,8 un 6,3 procenti. Rīgas, Saldus un Tukuma rajonā bezdarba līmenis ir saglabājies tāds pats kā pagājušā gada jūnijā, bet Ogres rajonā samazinājies teju par procentu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!