• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NOTĀRU, TIESU ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.1996., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90043

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS

Vēl šajā numurā

29.08.1996., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

 

Zvērināti notāri

Ar 23.08.96. INESE KRAVALE ir atsaukusi ZIGMUNDAM IVAŅINOKAM izdoto universālo pilnvaru, kas apliecināta pie zvērinātas notāres Renātes Rones 29.09.94. ar reģistra nr.5220.

Zvērināta notāre Renāte Rone

ALBERTS VELIČKO atsauc pilnvaru, izdotu OĻEGAM GESELTIŅAM, apliecinātu pie zvērinātas notāres Inetas Martinsones Valmierā 1995.gada 1.februārī ar reģ.nr.3152.

Zvērināta notāre I.Martinsone

Zvērināta notāre Agrita Liepniece paziņo, ka 23.08.1996. NATĀLIJA ROGAĻEVA ir atsaukusi pilnvaru nr.5676, SERGO ROGAĻEVS — pilnvaru nr.5673, un VASĪLIJS MOROZOVS — pilnvaru nr.5674, kas izdotas HENRIHAM TULAM par nekustamā īpašuma, ka atrodas Rēzeknē, Latgales ielā 78/80 un Bukmuižas ielā 1, pārvaldīšanu un kuru 1995.gada 13.jūlijā uzrādījuma kārtībā apliecinājusi zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa.

Zvērināta notāre Zita Dombrovska paziņo, ka ĒRIKA VIZĀNE ir atsaukusi savu pilnvaru, izdotu JĀNIM GRUZNIŅAM rīcībai ar mežu, kas atrodas Madonas rajona Cesvaines pilsētas lauku teritorijas "Lejas Sāpēs", kuru apliecinājusi Madonas rajona Cesvaines pilsētas ar lauku teritoriju sekretāre 1995.gada 11.decembrī ar reģistra nr.112.

 

Laulības līgums

Alūksnes rajona Gaujienas pagasta dzimtsarakstu nodaļas laulāto mantisko attiecību reģistrā 1996.gada 20.augustā ar nr.l reģistrēts Jāņa Rudzīša, dzīvojoša Gaujienas pagasta"Tērcēs" dzīv. 31 un Rutas Rudzītes, dzīvojošas Gaujienas pagasta"Eglājos", laulības līgums par kustamās un nekustamās mantas kopību.

Gaujienas pagasta dzimtsarakstu nodaļas pārzine S.Morīte

 

Dzīvs — vai miris

Preiļu rajona tiesā saņemts iesniegums par JĀŅA JAKOVA d. GRIGORJEVA izsludināšanu par mirušu.

Līdz nāves dienai dzīvojis Līvānu pagasta Ravenīcā.

Tiesa lūdz atsaukties visus, kam ir ziņas par Jāni Grigorjevu. Ja minētā persona ir dzīva, lūdzam pieteikties tiesā triju mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!