• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2004., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90266

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

22.06.2004., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Lauderu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Saskaņā ar likumiem “Par pašvaldībām” 14.panta otrās daļas 1.punktu un “Teritorijas plānošanas likuma” 7.panta 6.punktu, un Ministru kabineta noteikumiem nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” 2004.gada 13.janvārī, pamatojoties uz Lauderu pagasta padomes lēmumu nr.8, &1, 2004.gada 28.maijā, nolemj:
1.Uzsākt Lauderu pagasta teritorijas plānojumu izstrādi.
2.Atbildīgā amatpersona par teritorijas plānojumu izstrādi - Oļģerts Ostrovskis, Lauderu pagasta padomes priekšsēdētāja vietnieks.
3.Sabiedriskās apspriešanas 1. posma termiņš no 2004.gada 1.jūlija līdz 2004.gada 31. augustam, ar regulāru atspoguļojumu laikrakstos “Ludzas Zeme”, “Vietējā”.
4.Teritorijas plānošanas materiālu izstāde no 2004.gada 1.jūlija līdz 16.jūlijam Lauderu pagasta padomē darbdienās no plkst. 8 līdz 16.
8.Apspriedes ar darba grupu un speciālistiem, saskaņojot un informējot 1 nedēļu iepriekš.
9.Rakstisku priekšlikumu pieņemšana no 2004.gada 1.jūlija līdz 31.augustam darbdienās no plkst. 8 līdz 17 Lauderu pagasta padomē.

Lauderu pagasta padomes priekšsēdētājs V.Spīla

Paziņojums par Rēzeknes
Vecpilsētas un Pilskalna teritorijas detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Rēzeknes pilsētas dome paziņo, ka saskaņā ar MK noteikumu nr.34 “Vietējo pašvaldību teritorijas plānojuma noteikumi” un, pamatojoties uz Rēzeknes pilsētas domes 27.05.2004.lēmumu nr. 135, uzsākta detālplānojuma sagatavošana Rēzeknes vecpilsētas un pilskalnam piegulošajai teritorijai ar mērķi izplānot minēto teritoriju saskaņā ar Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojumu, detalizējot tajā noteiktās teritorijas daļas plānoto (atļauto) izmantošanu un izmantošanas aprobežojumus nodomātai izmantošanai - kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanai, paaugstinot tā ekonomisko potenciālu, kā arī jaunu tūrisma produktu izveidei, nosakot kultūrvēsturiskās ainavas transformāciju, vides saglabāšanu un pilnveidošanu.
Rēzeknes vecpilsētas un pilskalna teritorijas detālplānojuma robežas - Festivāla parks, Pils iela, J.Rancāna laukums, Rēzeknes pilskalns, Krasta iela, posmā no pilskalna līdz gājēju tiltam pāri Rēzeknes upei, gājēju taka no gājēju tilta līdz Ludzas ielai, Ludzas iela no gājēju takas līdz Latgales ielai, Latgales iela posmā no Ludzas un Kr.Barona ielas krustojuma līdz Atbrīvošanas alejai, ietverot ēku fasādes un to iekšējos pagalmus Latgales ielas abās pusēs, Atbrīvošanas aleja no Latgales ielas līdz Pils ielai.
Par detālplānojumu izstrādes vadītāju noteikts pašvaldības aģentūras “Rēzeknes biznesa centrs” direktors M.Igavens.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš - no 06.07.2004. līdz 06.08.2004.
Spēkā esošais Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojums apskatāms Rēzeknes pilsētas domes iedzīvotāju pieņemšanas centrā, tālr.4607609, Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, darba dienās no 22.06.2004 līdz 22.07.2004.
Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana par detālplānojumu izstrādi sabiedriskās apspriešanas laikā Rēzeknes pilsētas domes iedzīvotāju pieņemšanas centrā pirmdienās un trešdienās no plkst. 13 līdz 16 vai Rēzeknes biznesa centrā otrdienās un ceturtdienās no plkst. 9 līdz 12 Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikums jānosūta Rēzeknes pilsētas domei Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, LV 4600, fiziskām personām norādot vārdu uzvārdu, pastāvīgās dzīves vietas adresi, juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Paziņojums par Dubnas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Dubnas pagasta padome 2004.gada 31.maija sēdē pieņēma lēmumu, saskaņā ar kuru, tiek uzsākta Dubnas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo personu tiek nozīmēts Dubnas pagasta padomes priekšsēdētāja vietnieks Ēvalds Stašulāns.
Dubnas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotības un ilgstpējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstību par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskos priekšlikumus var iesniegt Dubnas pagasta padomē pa e-pastu: Dubna@drp.lv vai pa pastu: Nākotnes ielā 1a, Dubnas ciemā, Dubnas pagastā, Daugavpils rajonā, LV-5443, ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Dubnas pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Dubnas pagasta padomē, pirmdienās no pulksten 9 līdz 12.
Uzziņas pa tālr. 5470552, tālr./fakss 5470517.

Paziņojums par Rēzeknes pilsētas pašvaldības nekustamo īpašumu
detālplānojumu izstrādāšanas uzsākšanu

Rēzeknes pilsētas dome paziņo, ka saskaņā ar MK noteikumu nr.34 “Vietējo pašvaldību teritorijas plānojuma noteikumi”, uzsākta detālplānojumu izstrādāšana Rēzeknes pašvaldībai piederošajiem nekustamajiem īpašumiem ar mērķi nodrošināt potenciālajai apbūvei pašvaldības teritorijas plānojumā paredzētās teritorijas un sagatavot detālplānojumus kā Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojuma grozījumus.
1. Pašvaldībai piekrītošajiem zemesgabaliem gar Rīgas ielu un Bērzu ielā 2, (pamatojumus - Rēzeknes pilsētas domes 27.05.2004. lēmums nr. 132).
2. Pašvaldībai piederošajam zemesgabalam Vipingas ielā 11 un tam piegulošajai teritorijai (pamatojums - Rēzeknes pilsētas domes 27.05.2004. lēmums nr.134).
3. Pašvaldībai piekrītošajam zemes gabalam Rēznas ielā 6a un tam piegulošajai teritorijai (pamatojums Rēzeknes pilsētas domes lēmums nr.133).
Par detālplānojumu izstrādes vadītāju noteikta Pilsētbūvniecības un teritoriālās plānošanas pārvaldes priekšnieces p.i. I.Pastare.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš - no 06.07.2004. līdz 06.08.2004.
Spēkā esošais Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojums apskatāms Rēzeknes pilsētas domes iedzīvotāju pieņemšanas centrā, tālr.4607609, Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē darba dienās no 22.06.2004 līdz 22.07.2004.
Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana par detālplānojumu izstrādi sabiedriskās apspriešanas laikā Rēzeknes pilsētas domes Iedzīvotāju pieņemšanas centrā pirmdienās un trešdienās no plkst. 13 līdz 16 vai būvvaldē otrdienās un ceturtdienās 304. vai 315.kab. no plkst. 9 līdz 12 Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikums jānosūta Rēzeknes pilsētas domei Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, LV 4600, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi, juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Paziņojums par detālplānojuma projekta 3.sabiedrisko apspriešanu

Detālplānojuma projekta Olaines pagastā zemesgabalam “Aleņi“ izstrādātājs SIA “NAMS” paziņo, ka no 2004.gada 29.jūnija līdz 2004.gada 28. jūlijam tiek izsludināta detālplānojuma projekta 3.sabiedriskā apspriešana. Projekta materiāli minētajā laikā aplūkojami Olaines pagasta padomē, Jaunolainē, Meža ielā 2, 1.stāvā. Projekta sabiedriskā apspriešana notiks 2004.gada 22. jūlijā plkst. 15 Olaines pagasta padomes vestibilā.
Visas projekta risinājumos ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas līdz 2004.gada 28.jūlijam iesniegt projekta izstrādātājam SIA “NAMS” rakstiskus priekšlikumus uz adresi: SIA “NAMS”, Palasta ielā 7, LV - 1050, Rīgā, vai pa faksu 7221209, ar norādi “Aleņi”. Iesniegumus pēc norādītā termiņa detālā plānojuma izstrādātājs neizskatīs.
Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām - pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu; juridiskām personām - reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Informāciju var saņemt pa tālr. 7211076 vai 9 822574 - Andris Lācis.
Apmeklētāju pieņemšana pirmdienās no plkst. 18 līdz 19 un piektdienās no plkst. 9 līdz 11 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālruni.

Cienījamie jūrmalnieki!

Jūrmalas pilsētas dome 2004.gada 17.martā ir pieņēmusi domes lēmumu nr. 201 “Par Jūrmalas pilsētas Attīstības (ģenerālplāna) grozījumu izstrādes uzsākšanu”.
Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumu izstrāde tiek uzsākta ar mērķi apkopot un kompleksi izvērtēt visus izstrādātos un izstrādes stadijā esošos detaļplānojumus kā pamatu pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanai, kā arī izvērtēšanā iekļaut citus attīstības priekšlikumus, kas ir saistīti ar grozījumiem Attīstības plānā, izvērtējot Jūrmalas pilsētas attīstības iespējas valstī un Rīgas reģionā.
Sakarā ar iedzīvotāju mazo aktivitāti sabiedriskās apspriedes pirmajā posmā, kas notika no 18.04.2004. līdz 28.05.2004., Jūrmalas pilsētas dome izsludina pagarinājumu uz divām nedēļām.
Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē, Edinburgas prospektā 75, katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 17 divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumiem var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, 31. kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no plkst. 14 līdz 17 pie pilsētas galvenās plānotājas M. Kalvānes.

Paziņojums
par sabiedriskās apspriešanas pirmā posma detālplānojumiem pagarināšana

Tiek pagarināts sabiedriskās apspriešanas pirmais posms detālajiem plānojumiem Talsu rajonā Kolkas pagastā, Pitragā, zemesgabalam “Skudrumuižas” un Vaidē zemesgabaliem “Purvziedi”, “Sedumi”, “Palāses” un “Silkrasti” par divām nedēļām no 22.06.2004. līdz 06.07.2004.

Paziņojums par Rīgas attīstības plāna 1995.-2005. gadam grozījumu teritorijai Murjāņu ielā pie Juglas ezera sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvalde paziņo par Rīgas attīstības plāna 1995.-2005. gadam grozījumu teritorijai Murjāņu ielā pie Juglas ezera sabiedriskās apspriešanas otro posmu:
Plānojuma grozījumi tiek izstrādāti, pamatojoties uz Rīgas domes 01.07.2003. lēmumu nr.2471. Plānojuma mērķis - grozīt plānojuma teritorijas atļauto izmantošanu (Rīgas nedzirdīgo bērnu internātskolas būvniecībai) plānojuma teritorijā, nosakot apbūves zemesgabala robežas un apbūves noteikumus.
Atbildīgā amatpersona Pilsētplānošanas pārvaldes vadītājs.
Plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrā posma laikā tiek dota iespēja iepazīties un izvērtēt plānojuma 1.redakciju un izteikt savu viedokli sabiedriskās apspriešanas sanāksmē.
Plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrais posms noteikts no 29.06.2004. līdz 10.08.2004.
Plānojuma sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks š.g. 10.augustā plkst.16 Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas zālē, Brīvības gatvē 266.
Plānojuma izejmateriālus var apskatīt un rakstiskus priekšlikumus iesniegt minētajā laika posmā Pilsētplānošanas pārvaldē Rīgā, Amatu ielā 4, 5.stāvā katru darba dienu no plkst. 9 līdz 17. Tālrunis uzziņām 7037929.
Tiks pieņemti un izskatīti tikai rakstiski iesniegumi un priekšlikumi, kuri iesniegti līdz 2004. gada 10.augustam.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādi Babītes pagasta
nekustamajiem īpašumiem “Veisi”, “Avenes” un “Bražas”

Saskaņā ar Babītes pagasta 2003. gada lēmumiem ir uzsākta detālplānojumu izstrāde nekustamajiem īpašumiem:
“Veisi”, kadastra nr. 8048-012-0226, platība 42,7 ha;
“Avenes”, kadastra nr. 8048-004-0371, platība 2,7961 ha;
“Bražas”, kadastra nr. 8048-002-0023, platība 9,6 ha.
Plānojamajai teritorijai nekustamā īpašuma “Avenes” robežās galvenais izmantošanas veids ir paredzēta vienģimenes un divģimeņu dzīvojamo māju apbūve, sabiedriskās apspriešanas 1. posms - četras nedēļas no paziņojuma publicēšanas.
Detālplānojumu izstrāde ir uzsākta ar nolūku pamatot savrupmāju un mazstāvu un ar to saistītas infrastruktūras apbūves izvietošanu nekustamo īpašumu “Bražas” un “Veisi” teritorijā un izstrādāt grozījumus Babītes pagasta teritorijas plānojumā.

Babītes būvvaldē var iepazīties ar detālplānojumu izstrādes noteikumiem.
Priekšlikumus par detālplānojumu izstrādi var izteikt Babītes pagasta būvvaldē Piņķos, Centra ielā 4, Rīgas rajonā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9 līdz 17 sešu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikums jānosūta Babītes pagasta padomei Rīgas rajonā, Piņķos, Centra ielā 4, LV-2107, norādot: fiziskām personām - vārdu ,uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi, juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Paziņojums par Rubas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Rubas pagasta padome paziņo, ka saskaņā ar Rubas pagasta padomes 18.03.2004. sēdes lēmumu (protokols nr.3, 1.§) ir uzsākta Rubas pagasta teritorijas plānojuma izstrāde. Par teritorijas plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona ir pagasta padomes priekšsēdētāja Gunta Kalniņa. Sabiedriskās apspriešanas 1.posma termiņš ir no 01.06.2004. līdz 01.09.2004. Priekšlikumus teritorijas plānojuma izstrādei lūdzam iesniegt rakstveidā Rubas pagasta padomē “Pagastmājā”, Rubas pagastā, Saldus rajonā, LV-3894.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!