• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par publikāciju laikrakstā "Neatkarīgā Rīta Avīze" sakarā ar mierizlīgumu "Tilts Communications" lietā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2004., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90304

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 17.jūnija sanāksmē

Vēl šajā numurā

22.06.2004., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par publikāciju laikrakstā “Neatkarīgā Rīta Avīze” sakarā ar mierizlīgumu “Tilts Communications” lietā

Sestdien, 19.jūnijā, laikrakstā “Neatkarīgā Rīta Avīze” publicēta informācija, kas tiek pasniegta kā Memoranda un Mierizlīguma “Tilts Communications” lietā teksts. Ministru prezidents Indulis Emsis apgalvojumu, ka publicētā informācija ir minēto līgumu teksts, nedz apstiprina, nedz noliedz.
Valdības vadītājs norāda: “Notikušā izmeklēšanā jāiesaista Satversmes aizsardzības birojs. Valdība jau vairākkārt informējusi sabiedrību, ka Memorands un Mierizlīgums ir konfidenciāli – to saturs ir neizpaužams, un tam ir slepenības statuss”. Ministru prezidents piebilst, ka trešo personu rīcība, kuras mērķis ir radīt pietiekamas pakāpes ticamību par šo līgumu saturu, ir rīcība, kas apzināti pārkāpj valsts noslēpuma objektu un līgumslēdzējpušu komercnoslēpuma aizsardzības prasības.
I.Emsis uzsver: “Valdība turpina darbu pie izskaidrojošā līguma noslēgšanas, lai tai skaitā saņemtu pārējo līgumu pušu piekrišanu līgumu tekstu publiskošanai.”

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!