• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta biedra vizītēm Nīderlandē un Portugālē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2004., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90310

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru prezidenta un Norvēģijas premjerministra tikšanos

Vēl šajā numurā

22.06.2004., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta biedra vizītēm Nīderlandē un Portugālē

17. un 18.jūnijā Ministru prezidenta biedrs un satiksmes ministrs Ainārs Šlesers uzturējās darba vizītē Nīderlandē, lai piedalītos Eiropas jūras ostu konferencē Roterdamā un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecības atklāšanā Amsterdamā.
Iepazīstinot Eiropas jūras ostu konferences dalībniekus ar Latvijas priekšrocībām un attīstības perspektīvām jaunajā Eiropā, A.Šlesers īpaši uzsvēra Latvijas ostu pieaugošo nozīmi Eiropas transporta tīklu sistēmā.
Ņemot vērā loģistikas un distribūcijas biznesa attīstības perspektīvas Latvijā, Ministru prezidenta biedrs vizītes laikā arī iepazinās ar pasaulē lielākās – Roterdamas – ostas darbību. Savukārt, apmeklējot Amsterdamas ostas pārvaldi un jauno segto pārkraušanas termināli, tika runāts par to, kā veicināt sadarbību starp Rīgas un Amsterdamas ostām abu pilsētu sadarbības līgumu ietvaros.
Ministru prezidenta biedrs piedalījās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecības atklāšanā Amsterdamā un aicināja klātesošos aktīvāk iepazīt un izmantot Latvijas sniegtās priekšrocības un biznesa iespējas.
Sarunās ar Nīderlandes uzņēmējiem A.Šlesers guva apliecinājumu arvien pieaugošajai interesei par sadarbības un investīciju iespējām Latvijā. To veicinājusi gan iestāšanās Eiropas Savienībā un NATO, kas kalpo kā garantija biznesa vides drošībai, gan arī Latvijas vārda izskanēšana pasaulē, pateicoties Latvijas izlases dalībai Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā, kuru klātienē un ar televīzijas starpniecību vēro miljoniem skatītāju visā pasaulē.
Arī Ministru prezidenta biedrs un Nacionālās Sporta padomes priekšsēdētājs Ainārs Šlesers 19.jūnijā ieradās Portugālē, lai noskatītos Latvijas izlases spēli ar Vāciju Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā. Pēc spēles A.Šlesers tikās ar izlasi, lai pateiktos par lielisko komandas veikumu un nodotu fotogrāfijas no tikšanās Ministru kabinetā pirms izlases došanās uz Portugāli.
A.Šlesers pauda pārliecību, ka lieliskais Latvijas futbolistu sniegums Eiropas čempionātā palīdzēs arī investīciju piesaistei, jo “vairs nevienam nebūs jautājumu par to, kas ir Latvija un ko tā spēj”.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!