• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Parakstot pavēles par brigādes ģenerāļa pakāpes piešķiršanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2004., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90314

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pārrunājot Latvijas uzņēmējdarbības izglītības nākotni

Vēl šajā numurā

22.06.2004., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Parakstot pavēles par brigādes ģenerāļa pakāpes piešķiršanu

Pamatojoties uz aizsardzības ministra Ata Slaktera ieteikumu, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga parakstījusi pavēli par brigādes ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Nacionālo bruņoto spēku (NBS) štāba priekšniekam Jurim Kuikucānam un NBS militārajam pārstāvim NATO Gundaram Ābolam.
Brigādes ģenerālis Juris Kuikucāns ir absolvējis Rīgas Politehnisko institūtu, Džordža Māršala Starptautisko pētījumu un aizsardzības ekonomikas koledžu Vācijā un Nacionālās aizsardzības universitāti ASV.
Dienestu viņš uzsācis kā Zemessardzes 54.bataljona rotas komandieris, vēlāk – Zemessardzes 54.bataljona štāba priekšnieks, Zemessardzes štāba Operatīvās plānošanas pārvaldes daļas priekšnieks, NBS Personāla departamenta priekšnieks, militārais pārstāvis NATO, Zemessardzes komandieris un NBS štāba priekšnieks.
Brigādes ģenerālis Gundars Ābols ir absolvējis Latvijas Lauksaimniecības akadēmiju un Francijas Apvienoto aizsardzības koledžu. Dienestu viņš uzsācis kā Zemessardzes 54.bataljona komandieris, vēlāk – Zemessardzes 54.bataljona štāba priekšnieks, Zemessardzes štāba Operatīvās plānošanas pārvaldes priekšnieks, NBS štāba priekšnieks un militārais pārstāvis NATO.
Svinīgā brigādes ģenerāļa pakāpes pasniegšanas ceremonija notiks 22.jūnijā AM lielajā zālē.

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!