• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 30. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.06.2004., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90504

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 29.jūnijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

30.06.2004., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 30. jūnijā

Notiek Centrālās vēlēšanu komisijas sēde, kurā tiek apstiprināti Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu rezultāti un nosaukti no Latvijas EP ievēlētie deviņi deputāti.

Reiterna namā Rīgā norisinās starptautiska konference “Baltija ceļā uz Eiropu”, kuru rīko Latvijas un Vācijas vēstures skolotāju asociācijas.

Rīgā notiek seminārs “Iekšējā tirgus reģionālā politika un Eiropas Savienības strukturālie fondi”, lai mācītos no citu valstu pozitīvās un negatīvās pieredzes Eiropas Savienības strukturālo fondu apgūšanā.

Alūksnes rajonā, Pededzē, notiek Vidzemes attīstības aģentūras rīkotais seminārs Vidzemes lauku teritorijās dzīvojošajām sievietēm un krievvalodīgajiem iedzīvotājiem par iespējām izstrādāt projektus Eiropas Savienības strukturālo fondu saņemšanai.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) rīko informatīvu semināru, lai pašvaldību vadītājus iepazīstinātu ar valsts un privā

tās partnerības projektu īstenošanas būtību, iespējām, priekšrocībām un problēmām.

Tukumā, Durbes pilī, notiek Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu uzraudzības komitejas sēde, kurā paredzēts apstiprināt nozīmīgus dokumentus ES struktūrfondu veiksmīgai apguvei un projektu specifiskos vērtēšanas kritērijus.

Rīgas Centrālās stacijas ēkas otrajā stāvā Polijas Republikas vēstniecība Rīgā svinīgi atklāj Zbigņeva Jujkas satīrisko zīmējumu izstādi “Nolaupīšana uz Eiropu”. Atklāšanā piedalās zīmējumu autors. Izstāde apskatāma līdz 15.jūlijam.

Lielajā ģildē notiek “Kremerata Baltica” festivāla noslēguma koncerts – Baltijas kamerorķestris “Kremerata Baltica”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!