• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicina pieteikties stipendijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.06.2004., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90510

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daudzsološs jaunums studentiem

Vēl šajā numurā

30.06.2004., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicina pieteikties stipendijai


Latvijas Universitāte (LU) izsludina pieteikšanos Alunānu ģimenes stipendijai. Tās mērķis ir atbalstīt sekmīgus LU pilna laika studentus, kuru studijas tiek finansētas no privātiem līdzekļiem.
Alunānu ģimenes stipendijas izmaksā no Alunānu ģimenes stipendiju fonda pēc Pētera Alunāna ģimenes vārdā paustās gribas un ierosinājuma. Stipendiju apjoms ir 600 ASV dolāri semestrī plus studiju maksas apjoms. Tā paredzēta studiju maksas, kā arī mitekļa un iztikas izdevumu segšanai. Stipendija galvenokārt paredzēta LU studentiem bāreņiem vai bez vecāku gādības palikušajiem jauniešiem, kā arī studentiem no laukiem. Priekšroka ir pirmā studiju gada studentiem.
Stipendiju piešķir uz vienu semestri. Ja students turpina sekmīgas studijas, stipendiju var pagarināt uz nākamajiem semestriem līdz akadēmiskā grāda vai kvalifikācijas iegūšanai. Ja rotācijā uz valsts budžeta finansētām studiju vietām stipendiāts iegūst tiesības studēt par valsts budžeta līdzekļiem, stipendiātam, lai turpinātu saņemt stipendiju, jāatsakās no valsts finansējuma. Alunānu ģimene var noteikt arī citus noteikumus stipendijas tālākai saņemšanai.

Uzziņai

Pieteikumi jāiesniedz LU Studentu servisā Raiņa bulvārī 19–109 ar norādi “Alunānu ģimenes stipendiju komisijai” no 10.jūlija līdz 10.septembrim. Nolikums ir publicēts LU mājaslapā www.lu.lv.

Pēc LU informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!