• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieku sanāksmi Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2004., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90646

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2004. gada 1.jūlija sēdē

Vēl šajā numurā

02.07.2004., Nr. 104

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieku sanāksmi Briselē

1. un 2.jūlijā Ārlietu ministrija rīko Latvijas vēstnieku sanāksmi. Kopš Latvijas pievienošanās ES un NATO pirmo reizi vēstnieku sanāksme notiek Briselē. Divu dienu sanāksmē galvenokārt paredzēts pārrunāt Latvijas pozīcijas un interešu aizstāvību ES, jo īpaši ES kopējās ārpolitikas un kaimiņpolitikas kontekstā, un Latvijas lomu un ietekmi lēmumu pieņemšanā NATO.
Sanāksmes ietvaros vēstniekus uzrunās NATO ģenerālsekretārs Jāps de Hops Shefers un Spānijas vēstnieks NATO Huans Prats. Tiekoties ar ES Padomes pārstāvjiem Kristofu Hoisgenu un Giju Miltonu, kā arī Lielbritānijas vēstnieku Politiskajā un drošības komitejā ES Padomē Pīteru Guderhemu, vēstnieki pārrunās Eiropas kopējās ārpolitikas un drošības politikas jautājumus un ES konstitucionālā līguma ietekmi uz ES iekšējiem un ārējiem procesiem. Ar Eiropas Komisijas pārstāvi Kristianu Danielsonu paredzēts diskutēt par Eiropas kaimiņpolitiku.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!