• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atvadoties no Somijas vēstnieces Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.07.2004., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90831

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot Latvijas pirmos pārstāvjus Eiropas Parlamentā

Vēl šajā numurā

07.07.2004., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atvadoties no Somijas vēstnieces Latvijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar Rīgas pilī atvadu vizītē pieņēma Somijas vēstnieci Latvijā Kirsti Eskelinenu.
Prezidente sarunā sacīja, ka K.Eskelinena ir izcili pārstāvējusi Somiju Latvijā un viņas darbības laikā “Latvija ir ieguvusi vēl vienu labu un patiesu draugu”.
V.Vīķe-Freiberga un K.Eskelinena bija vienisprātis, ka sadarbība starp Latviju un Somiju pēdējos gados kļuvusi par dziļu un visdažādākajos līmeņos izvērstu dialogu. Prezidente īpaši pateicās Somijai par tās atbalstu Latvijas kā ES ārējās robežas izveidei, citiem aizsardzības kopprojektiem, kā arī par atsaucību, palīdzot somugru studiju programmai Latvijas Universitātē un līvu projektiem.
V.Vīķe-Freiberga pauda gandarījumu par aktīvo un draudzīgo abu valstu sadarbību visaugstākajā līmenī – starp Latvijas un Somijas prezidentēm.
Akcentējot divpusējās sadarbības kontekstu Baltijas jūras reģiona ietvaros, Somijas vēstniece akcentēja reģiona astoņu valstu sadarbības dinamiku un perspektīvu. Abas puses apspriedās par aktuāliem ES jautājumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!