• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 7. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.07.2004., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90838

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 6.jūlijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

07.07.2004., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 7. jūlijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pieņem tiesnešu zvērestus.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Moldovas ārlietu ministru Andreju Stratanu.

Ministru prezidents Indulis Emsis dodas darba vizītē uz Vāciju.

Nīderlandē notiek konference par dzimumu līdztiesības jautājumiem, ko rīko Nīderlandes prezidentūra. Konferencē piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks, ministra parlamentārais sekretārs Aleksandrs Brandavs un sekretariāta vadītāja Kristīne Vāgnere.

Briselē notiek Eiropas Komisijas ekspertu darba grupas sanāksme, kuras mērķis ir turpināt sagatavot “integrācijas rokasgrāmatu” sabiedrības integrācijas jautājumu risināšanai Eiropas Savienības dalībvalstīs. Sanāksmē piedalās Sabiedrības integrācijas departamenta direktors Reinis Āboltiņš.

Jūrmalā, viesnīcā “Daina”, “Vides projekti” rīko semināru par programmu “Natura 2000” un ietekmes uz vidi novērtējumu procedūru.

Reģionālās attīstības un paš-valdību lietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Kukute tiekas ar Bauskas domes priekšsēdētāju Āriju Gaili, lai precizētu detālplānojumu.

Ventspils Augstskolā notiek informatīvs seminārs par Eiropas Savienības (ES) struktūrfondiem un to apguves iespējām, aktualitātēm Latvijā, īpašu uzmanību veltot struktūrfondu apguves iespējām pašvaldībām. Semināru organizē Finanšu ministrijas ES fondu departaments un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā starp Ekonomikas ministriju, Tautsaimniecības padomi un nozaru ekspertu padomēm – asociācijām tiek parakstīti vienošanās protokoli, lai pilnveidotu uzņēmējdarbības vidi Latvijā, profesionāli tiktu pārstāvētas nozaru intereses un veidotos rezultatīvāka sadarbība. No Tautsaimniecības padomes puses tos paraksta priekšsēdētājs Viktors Kulbergs, no Ekonomikas ministrijas puses – ekonomikas ministrs Juris Lujāns un katras nozaru ekspertu padomes priekšsēdētājs.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!