• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kultūras ministrei palīdz pieci ārštata padomnieki. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2004., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90888

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nevalstiskais sektors uzraudzīs struktūrfondu ieviešanu

Vēl šajā numurā

08.07.2004., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kultūras ministrei palīdz pieci ārštata padomnieki

Lai efektīvāk īstenotu valdības deklarācijā iekļautos plānus kultūrā un nodrošinātu profesionālu kultūras jomas pārvaldi, kultūras ministre Helēna Demakova iecēlusi amatos piecus ārštata padomniekus – Aldi Ābeli, Kristiānu Lībani, Bertoldu Fliku, Elvīru Mantrovu un Aivaru Hermani, informē ministres preses sekretāre Gunda Ignatāne.
Aldis Ābele un Elvīra Mantrova ir ministres ārštata padomnieki pašvaldību jautājumos. Ņemot vērā valdības ieceres kultūrindustrijas jomā, par ministres ārštata padomnieku kultūrindustrijas jautājumos iecelts Aivars Hermanis, kurš savus pienākumus pilda no 1.jūlija.
Zvērināta advokāte Kristiāna Lībane no 5.maija pilda ministres ārštata padomnieces pienākumus juridiskajos jautājumos. Savukārt kompānijas “airBaltic” prezidents Bertolds Fliks, kurš savulaik strādājis arī kultūras menedžmenta jomā un pieredzi ieguvis Berlīnes “Deutsche Oper”, no 5.maija ir ministres ārštata padomnieks pārvaldes jautājumos.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!