• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicina vērsties pie zāļu ražotāja. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2004., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90891

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar sirds siltumu darinātas vitrāžas

Vēl šajā numurā

08.07.2004., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicina vērsties pie zāļu ražotāja

Baltkrievijas zāļu ražotājs “Belmedpreparati” izvirzījis savu oficiālo pārstāvi sarunām ar iedzīvotājiem vai to pārstāvjiem par nekvalitatīvā medikamenta “Askofēns P” sērijas 010104 nodarītā morālā kaitējuma atlīdzību.

Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļa informē, ka Latvijas iedzīvotāji savas sūdzības vai pretenzijas var iesniegt Viktoram Kovaļovam, piezvanot pa tālruni 9106305 un norunājot tikšanos, kuras laikā varēs izklāstīt savas pretenzijas un vienoties par turpmāko rīcību.
“Belmedpreparati” izvirzītais pārstāvis Latvijā uzturēsies līdz nākamajai nedēļai un tad dosies atpakaļ uz Baltkrieviju, kur turpinās uzklausīt iedzīvotāju pretenzijas pa tālruni 00375 296442141. Par iespējamo kompensācijas apjomu un izmaksas laiku tālāk lems Baltkrievijas uzņēmums.
Kā zināms, pavasarī pēc “Askofēna P” lietošanas vairāk nekā 20 cilvēki saslima ar hipoglikēmiju, jo medikamentam tika konstatēts piemaisījums – glibenklamīds. Vairāki cilvēki nokļuvuši slimnīcā pēc šā paša uzņēmuma ražotā “Citramona P” lietošanas.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!