• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2004., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

09.07.2004., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par iespēju pieteikt projektus
Rīgas sabiedriskās kārtības uzturēšanas fondā

Rīgas domes Rīgas sabiedriskās kārtības uzturēšanas fonds paziņo par iespēju pieteikt projektus sabiedriskās kārtības uzturēšanas jomā. Pieteikšanās termiņš: 1 mēnesis no šīs publikācijas.
Fonda līdzekļus paredzēts izmantot šādiem prioritārajiem virzieniem:
1. Sabiedriskās kārtības uzturēšanas atbalstošie pasākumi Rīgā.
2. Narkomānijas un alkoholisma apkarošana un profilakse.
3. Nepilngadīgo personu likumpārkāpumu novēršana, bērnu un jauniešu tiesiskā audzināšana.
4. Valsts un pašvaldības policijas, kā arī sabiedrisko organizāciju materiālā stimulēšana par darbību sabiedriskās kārtības uzturēšanas jomā.
Maksimālā pieteikto projektu realizācijas summa - Ls 10 000 vienam projektam.
Rīgas sabiedriskās kārtības uzturēšanas fonda projektu iesniegšanas, izskatīšanas, apstiprināšanas, finansēšanas, izpildes un kontroles kārtību, projektu pieteikuma anketu, Rīgas sabiedriskās kārtības uzturēšanas fonda apbalvošanas nomināciju iesniegšanas, izvērtēšanas un piešķiršanas, kā arī pieaicināto ekspertu darba apmaksas kārtību, kā arī citu papildu informāciju iespējams saņemt, zvanot pa tālr. 7026062 vai arī rakstot uz e-pasta adresi: Sarmite.Dukate@rcc.lv.

Paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija 2004.gada 29.jūlijā pulksten 14 Rīgā, Brīvības ielā 55, 310.telpā, organizē uzklausīšanas sanāksmi par projektu “Metodika maksas aprēķināšanai par publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izmantošanu pārvadājumiem”.
Interesenti ar projektu un sanāksmes norises kārtību var iepazīties un līdz 2004.gada 27.jūlijam pieteikt dalību sanāksmē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā Brīvības ielā 55, 2.stāvā, no pulksten 10 līdz 17 pie Intas Saveļjevas, tālr. 7097200.
Projekts ir pieejams arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas interneta mājas lapā: www.sprk.gov.lv.

Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 2004.gada 6.jūlija 105.laidiena A daļas 46.lappuses pirmās slejas otrā sludinājuma teksts pareizi lasāms -
Paziņojums par īres maksas noteikšanu
Mājas Rīgā, Hanzas ielā 6, īpašnieks Juris Krēķis brīdina 19.dzīvokļa īrnieci IRINU JURĢEĻĒVIČU un kopā ar viņu dzīvokli lietojošos STANISLAVU JURĢEĻĒVIČU, dzim. 1946.gadā, STANISLAVU JURĢEĻĒVIČU, dzim. 1978.gadā, un KRISTĪNI JURĢEĻĒVIČU, kas dzīvokli lietojuši pirms denacionalizācijas, ka laikā no 2005.gada 1.janvāra līdz 2005.gada 31.decembrim īres maksa par 19.dzīvokļa lietošanu tiek noteikta 99 lati mēnesī. Atvainojamies par pieļauto neprecizitāti.

Paziņojums par īres maksas noteikšanu

Mājas Rīgā, Hanzas ielā 6, īpašnieks Juris Krēķis brīdina 24.dzīvokļa īrnieci LARISU ŠAPOVALOVU un kopā ar viņu dzīvokli lietojošos IGORU MAHNOVIČU un ANDREJU ŠAPOVALOVU, kas dzīvokli lietojuši pirms denacionalizācijas, ka laikā no 2005.gada 1.janvāra līdz 2005.gada 31.decembrim īres maksa par 24.dzīvokļa lietošanu tiek noteikta 99 lati mēnesī.

Valsts ieņēmumu dienests paziņo:

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikts nodokļu audits un pieņemts lēmums, kas uzliek par pienākumu nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus.

Nodokļu maksātāja nosaukums, reģ.nr., adrese

Lēmuma datums,
nr.

Papildus
aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa (Ls)

SIA “ALSIS SERVISS”, (NM reģ.nr.40003553396, juridiskā adrese: Rēznas iela 3-8 Rīga

10.12.2003.,
lēmums nr.4.2.7/74

Ls 81871,18

PVN valsts sociālas apdrošināšanas obligātās iemaksas

Ls 15868,76

Iedzīvotāju ienākuma nodoklis

Ls 10269,30


Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta 13.daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā. Papildus aprēķinātās summas jāiemaksā budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Paziņojums par disertācijas aizstāvēšanu

2004.gada 31.augustā pulksten 13 notiks LU Pedagoģijas zinātņu nozares promocijas padomes atklātā sēde (Kronvalda bulvāris 4, 252. auditorija.), kurā disertāciju pedagoģijas doktora zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs DIĀNA LAIVENIECE.
Temats: “Latviešu (dzimtās) valodas mācību modelis pusaudžu vecuma skolēniem”.
Recenzenti: Dr.habil.paed., LPA prof. D.Lieģeniece, Dr.philol, LU asoc. prof. A.Vulāne,
Dr.paed., RPIVA asoc. prof. Z.Anspoka.
Ar promocijas darbu var iepazīties LU bibliotēkā Kalpaka bulvārī 4.

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2004. gada 21. septembrī pulksten 16 LU Astronomijas un fizikas nozaru promocijas padomes atklātā sēdē (Zeļļu ielā 8, 233. auditorijā) KASPARS BLUŠS aizstāvēs promocijas darbu “Zēmana koherenču kustības vienādojumi atomu un starojuma mijiedarbības analīzei” fizikas doktora zinātniskā grāda iegūšanai.
Recenzenti: Dr. habil. phys. R. Ferbers (LU CFI), Dr. habil. phys. I. Bērsons (LU ASI), Ph.D. phys. Dm. Budkers (Kalifornijas universitāte, ASV).
Ar promocijas darbu var iepazīties LU Zinātniskajā bibliotēkā un Latvijas Akadēmiskajā bibliotēkā.

Padomes priekšsēdētājs R. Ferbers

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!