• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
10.Prezidenta kausa izcīņas vieglatlētikā atklāšanā 2004.gada 9.jūlijā Valmierā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2004., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

13.07.2004., Nr. 109

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

10.Prezidenta kausa izcīņas vieglatlētikā atklāšanā 2004.gada 9.jūlijā Valmierā

Augsti godātie rīkotāji! Valmieras mājas tēvi! Augsti godātie goda viesi!
Dārgie sportisti, olimpieši, sporta līdzjutēji!
2004.gads mums ir bijis notikumiem un sasniegumiem bagāts – esam sasnieguši daudz ko savā vēsturiskā virzībā, daudz ko, kas tiks ierakstīts vēstures grāmatās. 2004. – tas būs skaitlis, kas vēl ilgi skolas bērniem savās vēstures mācībās būs jāmācās. Taču arī sportā mēs esam tikuši lutināti ar lieliem un aizraujošiem notikumiem visādos līmeņos un dažādos laukos.
Latvija ir pierādījusi sevi kā zeme, kas pārsteidz. Mēs pārsteidzam citus gan kultūrā, gan sportā, gan politikā. Ne velti 2005.gada rudenī Francijā ir plānota Latvijas kultūras nedēļa ar programmu, kas sauksies “Etonnante Lettonie” – apbrīnojami pārsteidzošā Latvija. Pie šiem apbrīnas vērtajiem sasniegumiem ir arī Latvijas vieglatlētika, un Valmiera te ir mūsu vieglatlētikas galvaspilsēta jau kopš Jāņa Daliņa slavas laikiem.
Es priecājos jūs visus sveikt 10.Prezidenta kausa izcīņas spēlēs! Es novēlu visiem sportistiem turpināt attīstīties, pāraugt sevi, arvien tiekties pēc labākiem rezultātiem. Es novēlu visiem līdzjutējiem sportistus sirsnīgi atbalstīt, es esmu pārliecināta, ka mūsu labās domas un vēlējumi pie viņiem aizlido uz burvju spārniem un palīdz viņiem lēkt augstāk, skriet ātrāk, sasniegt vairāk visu, uz ko vien viņi ir spējīgi. Dārgie sportisti, mēs visi par jums domājam, vēlam jums labu. Lai jums visiem veicas pārspēt sevi katru reizi, kad tas ir būtiski!

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!