• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 14. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2004., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91108

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 13. jūlijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

14.07.2004., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 14. jūlijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Induli Emsi.

Kultūras ministre Helēna Demakova atrodas darba vizītē Roterdamā Nīderlandē, kur piedalās neformālajā Eiropas Savienības izglītības un kultūras ministru sanāksmē, kā arī Eiropas Kultūras fonda rīkotajā konferencē “Sharing Cultures: A Contribution to Cultural Policies for Europe”.

Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku delegācija aizsardzības ministra Ata Slaktera (TP) vadībā apmeklē Afganistānu, kur tiekas ar Latvijas misijas karavīriem un Starp-tautisko drošības atbalsta spēku (ISAF) vadību. Latvijā delegācija atgriezīsies ceturtdien, 15.jūlijā.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš un Veselības ministrijas valsts sekretārs Uldis Līkops tiekas ar Pasaules veselības organizācijas un Pacientu tiesību aizsardzības biroja pārstāvjiem, lai pārrunātu jautājumu par Pacientu tiesību likuma turpmāko virzību.

Majoru kultūras namā notiek seminārs “Eiropas Sociālā fonda departamenta atklāto projektu konkursi Eiropas Savienības līdzekļu piesaistei”, kuru organizē Jūrmalas dome sadarbībā ar Eiropas Sociālā fonda Rīgas reģionālo nodaļu.

Latvijā viesojas Latvijas goda konsule Itālijā Patrīcija Sinjorīni un kompānijas “Financial Company of the Region Liguria” (F.I.L.S.E.) prezidents Čezāre Kastelbarko Albāni un F.I.L.S.E. pārstāvis Franko Aprile, kuriem vizītes ietvaros paredzēta tikšanās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA) ar direktora vietnieku Andri Ozolu. Tāpat delegācijai paredzētas tikšanās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Rīgas domes, uzņēmuma “Latvia Tours”, Rīgas Brīvostas un Rīgas lidostas pārstāvjiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!