• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paliekošas vērtības jauniešu izpildījumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2004., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91116

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pārbaudīs mazās HES Gulbenes rajonā

Vēl šajā numurā

14.07.2004., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paliekošas vērtības jauniešu izpildījumā

PUISHI.PNG (92497 bytes)
1.vietas ieguvējs pamatskolu grupā Maltas 1.vidusskolas skolnieks Kaspars Šmaukstelis un 1.vietas ieguvējs vidusskolu grupā Rūjienas vidusskolas skolnieks Raivis Lauberts
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I.

Konkursā par labākās ar meža un kokapstrādes nozari saistītās interneta mājaslapas izveidi uzvarējuši skolēni no Vidzemes un Latgales – Rūjienas vidusskolas 12.klases audzēknis Raivis Lauberts un Maltas 1.vidusskolas 9.klases audzēknis Kaspars Šmaukstelis. Darbi tika vērtēti divās vecuma grupās.
Konkurss, kurā iesūtīti 23 darbi, ir viena no aktivitātēm, kas norit PHARE 2001 projektā “Jēkabpils kokapstrādes uzņēmējdarbības parks”. Tā mērķis bija rosināt jauniešus uzzināt un labāk iepazīt mežu un kokrūpniecības nozari.
Konkursa dalībnieki varēja brīvi izvēlēties ar mežu un kokapstrādi saistītu tēmu vai izvēlēties kādu no organizatoru piedāvātajām tēmām. Veidojot interneta mājaslapas konkursam, skolēni ne tikai plašāk iepazina nozari, bet arī radīja paliekošu vērtību – informāciju, kuras tālākā uzturēšanā ieinteresēti arī ar nozari saistītie uzņēmumi.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!