• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.07.2004., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91347

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

21.07.2004., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Kuldīgas pilsētas detālplānojuma grozījumu

Ar Kuldīgas pilsētas domes 2004.gada 30.jūnija lēmumu (prot.nr.10.p.18.) uzsākta Zāģu ielas un tai piegulošās teritorijas detālplānojuma kā Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšana ar mērķi koriģēt Zāģu ielas trasējumu, nodrošinot tai piegulošās teritorijas racionālu izmantošanu un apsaimniekošanu un daļēji mainīt atļauto izmantošanu.

Atbildīgā amatpersona par detālplānojuma izstrādi - Kuldīgas pilsētas domes ANĪAD direktors G.Astičs, tālr. 3350007, apmeklētājus pieņem pirmdienās no pulksten 15 līdz 18, ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12.
Savus priekšlikumus par plānojuma teritorijā ietverto nekustamo īpašumu Zāģu ielā 1;2;3;4;5;7;9, un Planīcas ielā 69;69A;69B;69C, attīstību un nākotnes izmantošanu lūdzam rakstiski iesniegt 1.sabiedriskās apspriešanas laikā no 2004.gada 27.jūlija līdz 24.augustam Kuldīgas pilsētas domes informācijas centrā (no plkst.8 līdz 17) ar norādi - “Zāģu ielas un tai piegulošās teritorijas detālplānojums”. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, tad fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds un dzīves vietas adrese; juridiskām personām - nosaukums un juridiskā adrese.
Par pārējiem detālplānojuma izstrādāšanas laikā rīkotajiem sabiedriskās apspriešanas pasākumiem informēsim laikrakstā “Kurzemnieks”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!