• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 22.jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2004., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91450

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 21.jūlijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

22.07.2004., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 22.jūlijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga saka uzrunu Eiropas tautu kultūras un mākslas festivāla “Eiropiāde 2004” atklāšanā, kas norisinās “Skonto” stadionā.

Valsts sekretāru sanāksme.

Labklājības ministrijas Portretu zālē notiek Invalīdu lietu nacionālās padomes (ILNP) sēde, kurā prezentē ziņojumu par koncepcijas “Vienādas iespējas visiem” īstenošanu 2003.gadā. Tāpat lemj par turpmāko ILNP darba struktūru. Sēdi atklāj labklājības ministre Dagnija Staķe.

Satiksmes ministra pienākumu izpildītājs Ainārs Šlesers iepazīstas ar lidostas “Rīga” pievedceļa rekonstrukcijas darbu norisi.

Latvijā uzturas Velsas Parlamentārās asamblejas pārstāvji Filips Bērds, Margareta Dainīna un Maikls Vērs.

Rīgas domes Labklājības departamenta direktors Valdis Nagobads tiekas ar Valsts veselības apdrošināšanas aģentūras vadību, lai pārrunātu konkrētus pasākumus, kā uzlabot ģimenes ārstu pieejamību un iedzīvotāju informētību.

Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības fakultātes telpās notiek seminārs par tēmu “Programmatūras patenti un Eiropas Savienība”, ko rīko Latvijas Atvērtā koda asociācija.

Ekonomikas ministrijas Tūrisma departamenta pārstāvji tiekas ar Velsas delegāciju.

Liepājā, Kultūras un informācijas centrā “k@2” Karostā Īpašu uzdevuma ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts sadarbībā ar reģionālo nevalstisko organizāciju atbalsta centriem rīko II posma sabiedrisko apspriedi par valsts programmas “Pilsoniskās sabiedrības stiprināšana, 2005.–2009. gads” projektu.

Irbenē notiek Ventspils Starptautiskā radioastronomijas centra un radioteleskopa RT-32 desmit gadu jubilejai veltīta zinātnes un mākslas konference un koncerts.

Aizkraukles kultūras namā bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks un Romas Katoļu baznīcas kardināls Jānis Pujats piedalās “RKT nometnes” rīkotajā darba grupā “Kā celt ģimenes vērtību sabiedrībā”.

 

Pēc LETA informācijas

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!