• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sabiedrības iesaistīšanu un konsultācijas metodēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2004., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91461

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 21.jūlija ārkārtas sesijā

Vēl šajā numurā

22.07.2004., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sabiedrības iesaistīšanu un konsultācijas metodēm

Vakar, 21.jūlijā, Valsts kanceleja internetā publicēja Pola Grīninga grāmatu “Sabiedrības iesaistīšana. Konsultāciju metodes”. Grāmata tapusi ar Pasaules bankas un Britu padomes finansiālu atbalstu un tā atrodama Ministru kabineta mājaslapas Valsts kancelejas sadaļas Dokumentu, publikācijas un pētījumi apakšsadaļā.
P.Grīninga grāmata tapusi pēc Valsts kancelejas iniciatīvas, apzinot nepieciešamību dažādot līdz šim izmantotās konsultatīvās metodes un piedāvāt izvēlēties attiecīgiem mērķiem piemērotākās metodes. Ar konsultāciju piemēriem no Latvijas prakses grāmatu papildināja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta darbinieki.
Metožu apskats ir noderīgs ne vien valsts pārvaldes darbiniekiem, ministriju ierēdņiem, bet arī plašam interesentu lokam, kas savā darbā vēlas dažādot sabiedrības iesaistīšanā izmantojamās darba metodes.
Jau kopš 2001.gada Valsts kanceleja kopā ar nevalstiskā sektora, valsts pārvaldes un ārvalstu sadarbības partneriem īstenojusi vairākus projektu, kuru mērķis ir uzlabot sabiedrības informēšanu, informācijas pieejamību un sākt konsultācijas ar sabiedriskajām organizācijām politikas veidošanas procesā.

Valsts kancelejas  Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!