• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004. gada 20. jūlija noteikumi Nr. 612 "Kārtība, kādā uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija izskata iesniegumu par uzturlīdzekļu izmaksu un tam pievienotos dokumentus, kā arī izmaksā uzturlīdzekļus". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.2004., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91536

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.613

Kārtība, kādā reģistrē personas, kurām izmaksāti uzturlīdzekļi no uzturlīdzekļu garantiju fonda, un parādniekus

Vēl šajā numurā

23.07.2004., Nr. 116

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 612

Pieņemts: 20.07.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.612

Rīgā 2004.gada 20.jūlijā (prot. Nr.44 34.§)
Kārtība, kādā uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija izskata iesniegumu par uzturlīdzekļu izmaksu un tam pievienotos dokumentus, kā arī izmaksā uzturlīdzekļus
Izdoti saskaņā ar Uzturlīdzekļu garantiju fonda likuma 8.panta septīto daļu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija (turpmāk — fonda administrācija) izskata iesniegumu par uzturlīdzekļu izmaksu un tam pievienotos dokumentus, kā arī izmaksā uzturlīdzekļus.
2. Fonda administrācija 10 dienu laikā no iesnieguma par uzturlīdzekļu izmaksu un tam pievienoto dokumentu saņemšanas dienas pieņem lēmumu par uzturlīdzekļu izmaksāšanu vai atteikumu izmaksāt uzturlīdzekļus.
3. Ja iesniedzējs nav iesniedzis visus dokumentus, kurus saskaņā ar Uzturlīdzekļu garantiju fonda likuma 8.panta sesto daļu noteicis Ministru kabinets, fonda administrācija var pieprasīt iesniegt tos 10 dienu laikā. Šajā gadījumā lēmumu par uzturlīdzekļu izmaksu vai atteikumu izmaksāt uzturlīdzekļus pieņem 10 dienu laikā no dienas, kad iesniegti visi nepieciešamie dokumenti, bet ne vēlāk kā mēneša laikā no iesnieguma iesniegšanas dienas. Ja iesniedzējs fonda administrācijas noteiktajā termiņā nav iesniedzis visus nepieciešamos dokumentus, fonda administrācija pieņem lēmumu atteikt uzturlīdzekļu izmaksāšanu.
4. Lēmumu par uzturlīdzekļu izmaksāšanu vai atteikumu izmaksāt uzturlīdzekļus iesniedzējam paziņo rakstiski, kā arī norāda lēmuma apstrīdēšanas kārtību.
5. Uzturlīdzekļu izmaksu sāk ne vēlāk kā nākamajā kalendāra mēnesī pēc lēmuma par uzturlīdzekļu izmaksāšanu pieņemšanas dienas.
6. Uzturlīdzekļus izmaksā, katru mēnesi veicot naudas pārvedumu uz iesniedzēja norādīto kontu kredītiestādē vai iesniedzēja pasta norēķinu sistēmas kontu.
7. Ja iesniedzējam uzturlīdzekļi nav izmaksāti fonda administrācijas vainas dēļ, attiecīgo summu izmaksā bez termiņa ierobežojuma.
8. Uzturlīdzekļu izmaksu pārtrauc ar tā mēneša pirmo datumu, kas seko mēnesim, kad radušies apstākļi, kuru dēļ pārtraucama uzturlīdzekļu izmaksa (izņemot gadījumu, ja uzturlīdzekļu piešķiršanas brīdī jau ir zināms uzturlīdzekļu izmaksas pārtraukšanas termiņš).
9. Noteikumi stājas spēkā ar 2004.gada 1.augustu.
Ministru prezidents I.Emsis

Bērnu un ģimenes lietu ministrs A.Baštiks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!