• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas aizsardzības atašeju un pārstāvju starptautiskajās organizācijās semināru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.07.2004., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91608

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Turcijas Ārlietu ministriju divpusējām konsultācijām

Vēl šajā numurā

27.07.2004., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas aizsardzības atašeju un pārstāvju starptautiskajās organizācijās semināru

Šodien, 27.jūlijā, Rīgas Vēstures un kuģniecības muzejā notiks semināra svinīgā atklāšana un aizsardzības ministrs rīkos pieņemšanu Latvijas aizsardzības atašejiem, civilajiem un militārajiem pārstāvjiem starptautiskajās organizācijās. Pasākumā uzaicināti piedalīties arī Ārlietu ministrijas pārstāvji un Latvijā akreditētie ārvalstu militārie atašeji, Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji.
Svinīgajā pasākumā aizsardzības ministrs Atis Slakteris vairāk nekā 20 aizsardzības atašejiem un pārstāvjiem pasniegs apbalvojumu – piemiņas medaļu “Sekmējot Latvijas dalību NATO” – par ieguldījumu valsts dalībai Ziemeļatlantijas aliansē.
Seminārs ilgs līdz 5.augustam. Tas tiek organizēts ik gadus, lai risinātu dažādus aktuālus jautājumus, sniegtu darbības pārskatus un tiktos ar sadarbības partneriem. Semināra dalībniekiem paredzēts tikties ar aizsardzības ministru Ati Slakteri, Aizsardzības ministrijas valsts sekretāru Edgaru Rinkēviču un Nacionālo bruņoto spēku komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu, Aizsardzības ministrijas vadības pārstāvjiem un sadarbības partneriem. Noslēgumā dalībnieki apmeklēs Baltijas valstu aizsardzības koledžu Tartu Igaunijā un piedalīsies sporta dienas aktivitātēs Ogres rajonā. Rīgas Vēstures un kuģniecības muzejā būs apskatāma fotoizstāde ar piecu aizsardzības atašeju un pārstāvju darbiem.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departamenta preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!