• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nacionālajam kinematogrāfijas centram jauna direktore. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2004., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91712

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 29. jūlijā

Vēl šajā numurā

29.07.2004., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālajam kinematogrāfijas centram jauna direktore

Kultūras ministrijas konkursā par piemērotāko kandidatūru Latvijas Nacionālā kinematogrāfijas centra (LNKC) direktora amatam atzīta Ilze Gailīte-Holmberga, kas līdz šim ir strādājusi par Baltijas Mediju centra Dānijā projektu koordinatori.
Kā informē kultūras ministres Helēnas Demakovas preses sekretāre Gunda Ignatāne, I.Gailīte-Holmberga ir guvusi pieredzi kino jomas menedžmentā, Eiropas Savienības līdzekļu piesaistē, sadarbībā ar televīzijām un sabiedriskajām organizācijām. Jaunieceltā LNKC direktore ir beigusi Latvijas Universitāti, iegūstot angļu filologa diplomu. Viņa brīvi pārvalda angļu, krievu un dāņu valodu, runā arī franču, zviedru un norvēģu valodā.
Kultūras ministre Helēna Demakova uzskata, ka I.Gailītes-Holmbergas pieredze kino jomā Dānijā, sadarbojoties ar Dānijas kino speciālistiem, būs ļoti noderīga Latvijā.
Tiek atzinīgi vērtēta arī I.Gailītes-Holmbergas darba pieredze filmu studijā “Rija”, kā arī LNKC vadītājam nepieciešamā spēja domāt mediju industrijas kategorijās. Vienlaikus ministre uzsver, ka kino ir ne tikai māksla, bet arī sava veida valsts reprezentācija daudzos ārvalstu festivālos.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!