• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai arī pēc 1.decembra tirgotu alkoholu, jāpārreģistrējas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2004., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91719

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Muitas kontrole ar jaunajām iekārtām neapdraud veselību

Vēl šajā numurā

29.07.2004., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai arī pēc 1.decembra tirgotu alkoholu, jāpārreģistrējas

Lielākā daļa Latvijas uzņēmēju kavējas ar alkoholisko dzērienu tirdzniecības licences pārreģistrēšanu. To nav izdarījuši pat ne desmitā daļa no tiem komersantiem, kuriem maijā bija spēkā šīs licences.

Alkoholisko dzērienu aprites likuma Pārejas noteikumi (publicēti “Latvijas Vēstneša” 2004.gada 1.maija laidienā) nosaka, ka speciālās atļaujas alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai un licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai, kas izsniegtas līdz šā gada 30.aprīlim, pārreģistrējamas un ir spēkā līdz šā gada 1.decembrim. “Licences, kas netiks pārreģistrētas līdz norādītajam termiņam, šā gada 2.decembrī zaudēs spēku,” brīdina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Komunikācijas nodaļas priekšniece Agnese Grīnberga.
Lai nodrošinātu iesniegto dokumentu izskatīšanu VID licencēšanas komisijā līdz šā gada 1.decembrim, nepieciešamie dokumenti būtu jāiesniedz vismaz mēnesi līdz pārreģistrācijas termiņa beigām, tātad līdz šā gada 1.novembrim. “Pēc šā gada 1.decembra komersanti, kas nebūs laikus veikuši licenču pārreģistrāciju, būs spiesti pārtraukt attiecīgo komercdarbību līdz jaunas licences saņemšanai,” skaidro A.Grīnberga. “Lai pārreģistrācijas termiņa beigās neveidotos garas rindas dokumentu iesniegšanai, VID Akcīzes preču pārvalde lūdz komersantus neatlikt licenču pārreģistrāciju līdz pēdējam brīdim.”

Uzziņai

Pēc VID Akcīzes preču pārvaldes informācijas, šā gada 1.maijā bija spēkā 6032 licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai un 72 licences alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai.
Līdz šā gada 22.jūlijam ir pārreģistrētas 417 licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai un 11 licences alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!