• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atsāks "Belmedpreparati" ražoto zāļu izplatīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.07.2004., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91797

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iemaņas drošākai nākotnei

Vēl šajā numurā

30.07.2004., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atsāks “Belmedpreparati” ražoto zāļu izplatīšanu

Latvijas tirgū plānots atsākt izplatīt Baltkrievijas zāļu ražotāja “Belmedpreparati” ražoto tablešu un kapsulu zāļu formas. Kā informē Veselības ministrijas (VM) Komunikāciju nodaļā, atļauju par izplatīšanu dos Valsts farmācijas inspekcija atsevišķi katrai zāļu lieltirgotavai, vērtējot dokumentus, kas apliecina zāļu kvalitāti. Valsts farmācijas inspekcija noteikusi, ka visām “Belmedpreparati” ražoto tablešu un kapsulu zāļu formu sērijām ir jāveic papildu kvalitātes pārbaude normatīvo aktu prasībām atbilstošā laboratorijā. Tikai pēc šīs pārbaudes varēs pieņemt lēmumu par “Belmedpreparati” preparātu izplatīšanas atsākšanu.
Tā kā Latvijas iedzīvotāju veselība bija pakļauta riskam, lietojot medikamentus, kuru sastāvā ir kofeīns, joprojām aizliegta medikamentu “Askofēns P”, “Citramons P”, “Pentalgīns” un “Pentalgīns N” izplatīšana, norāda VM.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!