• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs, sviecot "Vīru spēļu" dalībniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2004., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91853

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs par Latvijas tieslietu reformu pieredzes nodošanu Gruzijai

Vēl šajā numurā

03.08.2004., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs, sviecot “Vīru spēļu” dalībniekus

Šā gada 30. jūlijā Gulbenē notika 19. vasaras “Vīru spēles”, kurās divu dienu garumā Gulbenes ģimnāzijas un pilsētas stadionā ikviens, kas sasniedzis 16 gadu vecumu, četru vīru komandā varēja pārbaudīt savu spēku, izturību un pārliecināties par rakstura stingrību. Dalībniekiem bija jāpārvar šķēršļu joslas, jāstumj džips un jāpārvieto dažādi smagumi. Aizsardzības ministra balvas izcīņā granātas mešanā katras komandas pārstāvis divas reizes centās pēc iespējas tālāk aizmest granātu.
“Ar atzinību novērtēju sacensību rīkotāju izvirzītos mērķus un uzdevumus, viņu vēlmi popularizēt sportu kā veselīga dzīvesveida un rosinoša brīvā laika pavadīšanas iespēju. “Vīru spēles” ir kļuvušas par vērtīgu tradīciju, kuru nepieciešams turpināt arī nākamajos gados. Lai veiksmīgi izdodas pārvarēt šķēršļus un katrai komandai būtu ozola spēks un izturība!” uzrunā spēļu dalībniekiem teica aizsardzības ministrs Atis Slakteris.
“Vīru spēļu” tradīcija aizsākta 1995. gadā. Šīs sporta aktivitātes pārbauda ne tikai vīru fizisko sagatavotību un psiholoģisko noturību, bet arī modina jauniešos interesi par militāro karjeru un gatavošanos militārajam dienestam.

AM Sabiedrisko attiecību departamenta preses nodaļa


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!