• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta biedrs, tiekoties ar ASV vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2004., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91868

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

03.08.2004., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta biedrs, tiekoties ar ASV vēstnieku

Ministru prezidenta biedram Aināram Šleseram tiekoties ar ASV vēstnieku Latvijā Braienu Karlsonu šā gada 28.jūlijā, tika panākta vienošanās par pasākumiem Latvijas un ASV divpusējo ekonomisko sakaru stiprināšanai.

Abas puses atzina, ka Latvijas integrācijas process Eiropas Savienības un transatlantiskās sadarbības struktūrās ir sekmīgi noslēdzies līdz ar mūsu valsts pilntiesīgu dalību ES un NATO. Tagad ir nepieciešams pievērst lielāku uzmanību Latvijas un Amerikas Savienoto Valstu divpusējās sadarbības attīstībai, it īpaši ekonomisko un biznesa sakaru stiprināšanai. Latvijas, kā arī Lietuvas un Igaunijas iestāšanās ES un NATO ir veicinājusi Amerikas uzņēmēju interesi par investīciju un biznesa iespējām Baltijas valstīs.
Tika nolemts izstrādāt konkrētu pasākumu plānu potenciālo ASV investoru intereses veicināšanai.
Līdztekus divpusējās sadarbības veicināšanai tika uzsvērta nepieciešamība efektīvāk sadarboties Baltijas valstīm, izstrādājot vienotu politiku investīciju piesaistīšanai no ASV. Ministru prezidenta biedrs pauda atbalstu ASV vēstnieka iniciatīvai sadarbībā ar ASV vēstniecībām Lietuvā un Igaunijā organizēt semināru Amerikas kompāniju pārstāvjiem par Baltijas reģionu šā gada nogalē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!