• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta biedrs, aicinot atvērt vēstniecību Japānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2004., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91869

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta biedrs, tiekoties ar ASV vēstnieku

Vēl šajā numurā

03.08.2004., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta biedrs, aicinot atvērt vēstniecību Japānā

Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers atbalsta Ārlietu ministrijas iniciatīvu nākamajā gadā atvērt Latvijas vēstniecību Turcijā un Kazahstānā. Vienlaikus A.Šlesers arī iestājas par nepieciešamību jau tuvākajā laikā atvērt Latvijas pārstāvniecību Japānā un pauž apņēmību darīt visu, lai tas notiktu.

Tagad, kad esam iestājušies ES un NATO, ir nepieciešams nostiprināt Latvijas vietu starptautiskajā ekonomikā un veicināt divpusējo sadarbību. “Nav pieņemami, ka ekonomiski tik nozīmīgā pasaules valstī kā Japāna mūsu valsts vēl joprojām nav pārstāvēta. Tas, ka mums Japānā nav sava diplomātiskā pārstāvja, rada ievērojamus šķēršļus biznesa sakariem un investīciju piesaistei. Japānas kompānijas ir lielāko investoru skaitā daudzās Austrumeiropas valstīs (Čehijā, Polijā), tāpēc mums būtu jāņem vērā šo valstu pozitīvā pieredze un jāpanāk, lai Japānas bizness būtu nozīmīgs investors arī Latvijā,” uzsver A.Šlesers.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!