• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NOTĀRU, TIESU ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.1996., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91883

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS

Vēl šajā numurā

23.08.1996., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

 

Sludinājuma atsaukums

Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesas 1996.gada 17.jūlijā publicētais sludinājums par ALEKSANDRA KĀRĻA d. GUSTIŅA izsludināšanu par mirušu uzskatāms par spēkā neesošu.

Tiesnese D.Treija

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Ligita Spradze paziņo, ka INTA SAATČIANE atsauc pārpilnvarojuma kārtībā ZAIGAI LANKAI izdotu, zvērinātas notāres Aijas Burbeckas 1994.gada 5.augustā apliecinātu pilnvaru nr.2355.

Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāre Agrita Liepniece paziņo, ka tiek mainīta viņas prakses vieta, un ar 1996.gada 12.augustu tā būs Rīgā, Brīvības ielā 48/50. Tālr. 7828290.

Zvērināta notāre Agrita Liepniece paziņo, ka 15.08.1996. Dr. JESSY SCHMITZ ir atsaukusi JĀNIM GALVIŅAM izdotu pilnvaru par nekustamā īpašuma, kas atrodas Jūrmalā, Bulduru prospektā 81, pārvaldīšanu, ko 1995.gada 18.aprīlī apliecinājis notārs Minhenē.

Zvērinātu notāre Iveta Vitkovska paziņo, ka SANTA AKMENE ir atsaukusi savu pilnvaru naudas saņemšanai no firmas "LA-PA", ko bija izdevusi JURIM BIETEM 1995. gada 6. decembrī ar reģ.nr.4187 pie zvērinātas notāres Ivetas Vitkovskas Rīga, Zolitūdes ielā 22a.

Zvērināta notāre Marina Jakimova paziņo, ka Viktors Ignatjevs ir atsaucis pilnvaru automašīnas un autopiekabes lietošanai, kas izdota Vladimiram Sevcovam un Vladimiram Neško un kuru apliecinājusi zvērināta notāre M.Jakimova 1996.gada 13.februārī ar reģistra nr.98.

Zvērināta notāre Brigita Bazeviča paziņo: OKSANA OZOLIŅA atsauc pilnvaru, kas 1996. gada 4. janvārī izdota ARNIM PRIEDĪTIM nekustamā īpašuma atgūšanai un apliecināta pie zvērinātas notāres Dainas Trautmanes ar reģ.nr.37.

 

Dzīvs — vai miris

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums no Voldemāra Kopmaņa par ERNESTA KOPMAŅA, dzimuša 1902.gada 2.februārī Lutriņu pagastā, izsludināšanu par mirušu.

Visus, kam ir kādas ziņas par Ernestu Kopmani, lūdzam atsaukties trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas Saldus rajona tiesā.

Tiesnese G.Grīnberga

Alūksnes rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ARTURU KĀRĻA d. MURIŅU, dzimušu 1906. gada 10. novembrī toreizējā Valkas apriņķa Karvas pagastā.

Ja Arturs Muriņš nav miris, viņam jāierodas tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta Alūksnes rajona tiesai.

Lūdzam personas, kurām ir kādas ziņas par A.Muriņa atrašanās vietu vai viņa nāvi, paziņot par to tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Tiesnese I.Brūvere

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VISVALŽA MATUZALA, dzimuša 1925.gada 11 janvārī, izsludināšanu par mirušu.

Ja kādam ir ziņas par viņa miršanas faktu un apstākļiem, lūdzam par to paziņot trīs mēnešu laikā Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā.

Tiesnese I.Zaļā

Balvu rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu EDUARDU ZĪLI, dzim. 1914.gada 21.martā Alūksnes rajonā. Lūdzam visas personas, kam zināma Eduarda Zīles atrašanās vieta vai kam ir zināms par viņa nāvi, trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas ziņot par to tiesai.

 

Izsludināts par mirušu

Liepājas rajona tiesas lietvedībā atrodas pieteikums par JĒKABA JĀŅA d. TIĻUGA, dzim. 1903.gada 17.oktobrī, izsludināšanu par mirušu.

Ja minētā persona nav mirusi vai arī kādam ir zināma viņa atrašanās vieta, lūdzu par to paziņot Liepājas rajona tiesai trīs mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas.

Tiesnese L.Laure

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!