• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2004., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91955

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

05.08.2004., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma izstrādi
Rīgas rajona Stopiņu pagastā zemesgabalam “Lielbrunavas“

Pamatojoties uz Stopiņu pagasta padomes 2004.gada 19.maija sēdes lēmumu nr.84, Stopiņu pagasta padome ir uzsākusi detālplānojuma izstrādi Rīgas rajona Stopiņu pagastā zemesgabalam “Lielbrunavas“ (kadastra nr.80960020469). Detālplānojuma projekta izstrādātājs SIA “NAMS” paziņo, ka no 2004.gada 9.augusta līdz 2004.gada 17.septembrim tiek izsludināta detālplānojuma projekta 1. sabiedriskā apspriešana.
Ar detālplānojumu var iepazīties Stopiņu pagasta būvvaldes telpās. Projekta mērķis ir izveidot mazstāvu dzīvojamās apbūves teritoriju ar atbilstošo infrastruktūru. Projekta vadītājs arhitekts S.Ņikiforovs, sert. nr. 10-045.
Visas projekta risinājumos ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas līdz 2004.gada 17.septembrim iesniegt projekta izstrādātājam SIA “NAMS” rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu uz adresi: SIA “NAMS”, Palasta iela 7, LV-1050, Rīga, vai pa faksu 7221209, ar norādi “Lielbrunavas”. Iesniedzot priekšlikumus un ierosinājumus, iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām – pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu; juridiskām personām – reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Detālplānojuma izstrādātājs var neizskatīt iesniegtos priekšlikumus un ierosinājumus, kuri netiks iesniegti dotajā kārtībā un termiņā.
Informāciju var saņemt pa tel. 7211076 vai 9822574 – A. Lācis.
Apmeklētāju pieņemšana – pirmdienās no plkst. 18 līdz 19 un piektdienās no plkst. 9 līdz 11 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālruni.
Turpmākā informācija par detālplānojuma izstrādes procesu tiks sniegta laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze”.

Paziņojums par Laucienes pagasta Teritorijas plānojuma izstrādi

Laucienes pagasta padome paziņo:
saskaņā ar Laucienes pagasta padomes lēmumu, protokola nr. 17, 7.punkts (15.11.2003.) ir uzsākta Laucienes pagasta Teritorijas plānojuma izstrāde.
No 2004. gada 9. augusta līdz 2004.gada 4.oktobrim tiek organizēta teritorijas plānojuma pirmā posma sabiedriskā apspriešana.
Teritorijas plānojuma mērķis - nodrošināt kvalitatīvu pagasta vidi, līdzsvarotu ekonomisko attīstību, dabas un kultūras mantojuma saglabāšanu, attīstītas infrastruktūras, biznesa un tūrisma saistošas vides izveidošanu, kā arī racionālu dabas un cilvēku resursu izmantošanu.
Laucienes pagasta attīstības programma apskatāma Laucienes pagasta padomē, katru darba dienu no plkst. 8 līdz 17.

Fiziskās un juridiskās personas rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Laucienes pagasta padomē, telefons 3238237.
Atbildīgās amatpersonas par teritorijas plānojumu – pagasta padomes priekšsēdētāja Ina Jurkeviča. Apmeklētāju pieņemšanas laiks: katru darba dienu no plkst. 8 līdz 17.
Teritorijas plānojuma apspriešanas sanāksme tiek organizēta pagasta kultūras namā š.g. 1.oktobrī pulksten 18.
Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, pastāvīgā adrese; juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!