• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aizsardzības ministra darba vizīti ASV. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2004., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92068

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ASV Slepenā dienesta aģentu un Latvijas Drošības policijas sadarbību

Vēl šajā numurā

06.08.2004., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aizsardzības ministra darba vizīti ASV

No 6. līdz 11.augustam aizsardzības ministrs Atis Slakteris, Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots un delegācijas pārstāvji uzturēsies darba vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs.
Norfolkā, delegācijai tiekoties ar NATO Galvenās transformācijas pavēlniecības komandieri admirāli Edmundu Džambastjāni, tiks pārrunāti jautājumi par NATO transformācijas procesu un Latvijas iesaisti šajos procesos.
Vizītes turpinājumā Vašingtonā delegācija apmeklēs ASV Valsts departamentu, kur plānots parakstīt Līgumu par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas valstu pārstāvju un starptautiskā štāba statusu.
Paredzēts apmeklēt arī starptautiskās mācības “GUARDEX 2004”, kurās piedalīsies arī 30 Latvijas Sauszemes spēku karavīri un zemessargi. Pēc iepriekšējas vienošanās šāda veida mācības piecus gadus notika Mičiganā sadarbībā ar Nacionālo gvardi, bet turpmāk paredzēts tās organizēt Latvijā.
Aizsardzības ministram Atim Slakterim paredzētas arī tikšanās ar Amerikas latviešiem, lai pasniegtu grāmatas akcijā “Draudzīgais aicinājums” un apbalvotu ar piemiņas medaļu “Sekmējot Latvijas dalību NATO”.

AM preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!