• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.2004., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

10.08.2004., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Paziņojums par atklāta konkursa “Par aizdevēja izvēli SIA “Rīgas satiksme” un SIA “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” investīciju projektu finansēšanai” izsludināšanu

1. Pasūtītājs – SIA “Rīgas satiksme”, reģistrācijas nr. 40003619950, un SIA “Tramvaju un trolejbusu pārvalde”, reģistrācijas nr.40103036010.
2. Iepirkuma piešķiršanas metode – atklāts konkurss. Atklāts konkurss izsludināts, pamatojoties uz Latvijas Republikas Ministru kabineta 08.04.2004. noteikumu nr.257 “Noteikumi par iepirkumu sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju vajadzībām” 15.panta 3.daļu.
3. Pasūtītāja kontaktpersona – Elīna Epalte. SIA “Rīgas satiksme” juridiskā direktore, tālrunis 7065430, fakss 7065483, e-pasts: elinae@rigassatiksme.lv.
4. Iepirkuma priekšmets – aizņēmums eiro, kas ekvivalents summai 18 miljonu LVL pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa konkursa izsludināšanas dienā un mēnesī (par izsludināšanas dienu tiek uzskatīta diena, kad konkurss tiek izsludināts laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”). Aizdevuma termiņš - 15 gadi.
5. Atklāta konkursa pretendents – kredītiestāde, apdrošināšanas sabiedrība vai cita profesionālai finanšu darbībai licencēta persona, vai starpvalstu finanšu institūcija, kas atbilstoši normatīvajiem aktiem ir tiesīga sniegt finanšu pakalpojumus, atbilst šajā nolikumā noteiktajām prasībām un attiecībā pret kuru nepastāv normatīvajos aktos un šajā nolikumā noteiktie ierobežojumi piedalīties konkursā.
6. Līguma izpildes vieta un laiks – Rīga, 1 (viena) mēneša laikā no aizņēmuma līguma noslēgšanas dienas.
7. Konkursa nolikuma saņemšanas kārtība – ar konkursa nolikumu un tā pielikumiem, kuri ir konkursa nolikuma neatņemamas sastāvdaļas, var iepazīties un to saņemt katru darba dienu no plkst.8 līdz 14 SIA Rīgas satiksme” Rīgā, Kleistu ielā 28, sekretariātā, līdz piedāvājumu iesniegšanas termiņa beigām. Maksa par konkursa nolikuma saņemšanu netiek paredzēta.
8. Piedāvājumu iesniegšana - pretendenti var iesniegt piedāvājumu līdz 08.09.2004. plkst.10 SIA “Rīgas satiksme” Rīgā, Kleistu ielā 28, sekretariātā, katru darba dienu no plkst.8 līdz 14, iesniedzot to personīgi vai atsūtot pa pastu.
9. Vērtēšanas kritērijs – zemākā cena.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!